– og bør tilskyndes hertil af retssystem og politi, der ikke bør spilde ressourcer på forhindring af selvtægt i sagen.

 

Det er spild af ressourcer, når politimesteren i Århus nu bruger mandskab til at forhindre en far i at begå selvtægt mod en sadistisk irakisk voldtægtsforbryder*.

 

At politimesteren i Århus kan afse ressourcer til forhindring af selvtægt i sagen, bliver endnu mere utroligt, når man tager i betragtning, at politimesteren i samme sag ikke har kunnet afse de nødvendige ressourcer til et forsvarligt tidsmæssig forløb af sagsopklaringen**.

 

Men hvorfor skal der i det hele taget afsættes ressourcer til forhindring af selvtægt? Det er der ingen grund til at gøre. Selvtægt mod etniske voldsforbrydere har stor legitimitet i befolkningen.

 

Selvtægt har i det hele taget stor legitimitet. Til eksempel kan nævnes, at en tysk mor modtog omfattende sympati i offentligheden, og ønsket straffrihed, efter at have skudt sin datters bøddel i selve retssalen***. Jeg, og andre, vil glæde os, hvis faderen til den ødelagte pige gør det samme i nærværende sag.

 

Derfor bør Århus Politi heller ikke spilde ressourcer på at forhindre selvtægt i nærværende sag. Tværtimod bør Århus Politi give frit lejde til den, der vil begå selvtægt i sagen. Ikke alene til faderen til den voldsramte pige. Men til alle, der heltemodigt ønsker at begå selvtægt mod den irakiske voldsforbryder i sagen.

 

Det ideelle vil naturligvis være, om politi og retssystem generelt ville tilskynde selvtægt i sager som denne. Det er en sådan samfundstilstand, vi alle må arbejde aktivt for.

 

En ting står fast: Den, der begår selvtægt mod voldsforbryderen i

nærværende sag, er en helt!

 

Med venlige hilsner

Karsten Holt Larsen, ansvarlig redaktør for SELVTÆGT.DK

Vejle den 21. november 2006

 

Se også:

http://www.selvtaegt.dk/

 

* Jf. Ekstra Bladet mandag den 20. november 2006

Bange for at gå amok

Ekstra Bladet 20. november 2006, reportage, side 20

Af Torben Rask Laursen

** Hårdt år for voldtægts-ramt familie

Århus Stiftstidende 16. juli 2006, 1. sektion, side 1

Konsekvens: Kamp mod depression, system og traumer

Af Karsten Bjørno

** Voldtægtsramt nedbrudt af smøleri

Århus Stiftstidende 14. juli 2006, 1. sektion, side 1

Træghed: Bestialsk, livsfarligt overfald på 16-årig pige sidste festuge er

endnu ikke berammet i retten

Af Karsten Bjørno

** Hele vores familie er smadret

Ekstra Bladet 1. juli 2006, reportage, side 10

venter på retfærdighed: Steens datter blev voldtaget og slået halvt ihjel for ti måneder siden, men voldtægtsmanden har stadig ikke fået dom Af Kurt Simonsen Foto: Henrik Schütt

*** Voldtægt vækker ønske om dødsstraf

Århus Stiftstidende 19. november 2006, 1. sektion, side 7

Af Karsten Bjørno

Citat fra artiklen:

“I 1981 dræbte en mor sin syvårige datters morder – en tysk slagter, der led af en sygelig seksualdrift. Under retssagen rejste moderen, Marianne Bachmeier, sig og skød ham med otte skud. Hævntogtet vakte voldsom debat i og uden for Tyskland. Marianne Bachmeier blev idømt seks års fængsel for drabet. Men i offentligheden blev hun betragtet som retfærdighedens straffende engel.”

*** Sagen kan findes omtalt i artikler i www.Infomedia.dk

*** I USA og Italien opfordrer lovgivningen til aktiv våbenbrug mod kriminelle. Hvorfor skal Danmark være en undtagelse?. Nej, vi må have ændret lovgivningen, så Danmark ikke synker retspolitisk bagud. Også vi her i Danmark må aktivt og frit kunne anvende våben mod kriminelle.

Karsten Holt Larsen – Far til voldtaget og ødelagt pige kan med god samvittighed begå selvtægt – SELVTÆGT.DK – Vejle den 21. november 2006