Fængselsstraf for at være imod kriminalitet

Af Karsten Holt Larsen, den 17. november 2020

Men en ting er sikkert: Det er aldrig nogen skam at gå i fængsel for sit fædreland.

Jeg skal faktisk 1 måned i fængsel nu den 15/12-2020 fordi jeg ringede til folketingsmedlem Niels Flemming Lærkeborg Hansen (MF, K) og klagede over den slags kriminalitet; (Se bare et af hundrede af eksempler: ”Hendes søn bliver tæsket og ydmyget på sociale medier: ‘Det er forfærdeligt’” TRINA NIELSEN, 16/11-2020). Det fik ham (Niels Flemming Lærkeborg Hansen (MF, K)) til at fare til Horsens politi med en påstand om jeg havde truet ham. Men det må jo være fordi han (Niels Flemming Lærkeborg Hansen (MF, K)) går ind for den form for kriminalitet? At han får almindelige mennesker smidt i fængsel fordi de er imod kriminalitet?

Så korrupte er domstole og politi

Jeg fik faktisk ikke engang nogen retssag. De korrupte domstole byttede datoen om så jeg ikke kunne nå at forberede min sag. Og min advokat kom tilfældigvis lige hjem fra ferie et par dage før retssagens nye dato – så ham kunne jeg ikke nå at mødes med. Så den havde politiet da regnet godt ud. Desuden havde de skøre kællinger ved anklagemyndigheden i Horsens politi sigtet mig efter en paragraf der kunne give op til 8 års fængsel. Så efterfølgende havde jeg ikke andet valg end sammen med min advokat at acceptere dommen. Elles kunne jeg jo nemt risikere 6 måneder fængsel eller hvad de psykopater i politi og domstolene ellers kunne finde på.

Domstolene viser afsky mod almindelige mennesker

Dommeren sagde rent ud til mig at mit ord ikke vejer noget som helst op mod en folketingspolitikers ord (Og det selv om hver eneste lokalsamfund i hele Danmark er fyldt med både landsdækkende- og lokale medier der hver eneste ikke laver andet end at beskrive politikerens løgn og bedrag og kriminalitet.). Det kunne være totalt lige meget hvad jeg mødte frem til retssagen og sagde. For når modparten er et folketingsmedlem, så tæller sandheden ikke. Det blev sagt rent ud. Så korrupt er det.

Folketingspolitikerne elsker at kanøfle almindelige mennesker

Men nu (midt i november 2020) ser vi jo så også resultatet: at folketingspolitikerne føler sig stærke nok til at sende både politi, militær og tosserne i hjemmeværnet ud og dræbe mennesker og dyr i Jylland.

Det er klart at politikerne med sådanne retstilstande i landet har brug for paragraffer hvor de ved hjælp af løgn og bedrag kan beordre domstolene til at smide folk op til 8 år i fængsel.

Psykopater: det er de´ (politikerne) sgu godt nok.

Dokumenter enhver omgang med en politikere

Med den nuværende lovgivning vil det være en meget alvorlig sag for en borger at rette henvendelse til en politiker. Jeg vil anbefale alle folk der har med politikere at gøre at dokumentere alt på lyd eller video. Kan du ikke efterfølgende nagelfast og direkte dokumentere at du er uskyldig så kan politikeren til enhver tid efterfølgende – også bare for sjov – få dig smidt i fængsel; SÅ DERFOR: DOKUMENTER ALTID MED LYD OG OM MULIGT MED VIDEO ENHVER OMGANG MED EN POLITIKER.

Aflytningsudstyr kan styrke din sikkerhed i forhold til politikerne

Det kan nemt lade sig gøre for dig at styrke sikkerheden for dig selv og dine nærmeste når du står overfor en politiker. På internettet kan du for småpenge købe fremragende udstyr til lydoptagelser og videooptagelser. Du er naturligvis nødsaget til at bruge dette udstyr på lovlig vis. Så alternativet kan være at du dropper enhver kontakt med enhver politiker. Også gerne medlemmer af politiske partier. Da du er retsløs i en retssag mod dem. Så det vil grundlæggende være for farligt for dig at have noget med de politikere tosser at gøre. Hvis du da ikke som minimum kan dokumentere det skete på lyd og billede.

Politikerleden er ved at blive til politikerhad

Min trøst er dog at jeg kan mærke på folk (og altså ikke bare politiske aktivister – men også almindelige mennesker der ikke i øvrigt udviser nogen særlig interesse for politik) at de er virkelig vrede på mine vejene over hvad jeg har været udsat for. Og at de godt ved at politikerne på alle måder er ondskabsfulde og lyver. Folk er ved at være virkelig trætte af dem – altså alle almindelige folk er ved at være trættet af de ondskabsfulde og løgnagtige skabninger i folketinget.

Henvisninger:

Hendes søn bliver tæsket og ydmyget på sociale medier: ‘Det er forfærdeligt’

TRINA NIELSEN, 16/11-2020 eb. dk,

https://www.bt.dk/samfund/hendes-soen-bliver-taesket-og-ydmyget-paa-sociale-medier-det-er-forfaerdeligt

Reflektor # 2 Lyver Politiken om volden i Danmark?, 2. sep 2020, Nye Borgerlige

Retssystemet er plumråddent, 6. august 2018, dkdox .tv