Det oprørske personale i Pfizer

Er det ikke efterhånden lidt mærkeligt så mange højtstående medarbejdere fra Pfizer træder frem i de alternative medier som helte. Først for vil jeg beskrive disse personer som nogen af de mest ansvarlige. Men nu optræder de som helte.

Men de seneste dage (I dag er det den 10/3-2022) er de samme personer begyndt at fremtræde med – håb – for de vaccinerede. Der muligvis kunne redes af ny medicin fremstillet med nymoderne teknologi. Det er disse – tidligere – Pfizer ansattes håb i de seneste dages indslag fra – de alternative medier-.

En håb der nok ville lyde lidt hult hvis det kom fra en af de endnu officielt ansatte i Pfizer.

Hvorfor er der i øvrigt så mange ansatte i Pfizer der træder frem mens der nærmest ikke er en eneste fra nogen som helst af de andre medicinalselskaber (Ikke nogen jeg lige kender i hvert fald)?

Det maner til min mistanke om styret opposition og styret dagsorden.

En af dagsordnerne kunne være – tilbuddet – om ny medicin der kan imødegå vaccineskaderne. En medicin der kunne blive vanskeligt at sluge hvis den kom fra Pfizer selv eller fra de øvrige medicinalgiganter: der indtil nu har tjent tykt og fedt på at slagte og dræbe befolkningen. Men nok er noget mere fordøjelig når den kommer på anbefaling fra heltene i de alternative medier.

Vær på vagt – vi står overfor en fjende der vil udrydde os.

 

Pfizer: One of the world’s premier biopharmaceutical companies

https://www.pfizer.com/