Det her er simpelthen en af de bedste udsendelser jeg har hørt om propaganda. Jeg vil anbefale alle at lytte til denne udsendelse.

Har du tænk over:

Hvorfor vi får fluor i tandpasta?

Hvorfor vi spiser morgenmad?

Hvorfor morgenmaden er bacon og æg?

Hvorfor har vi rygning?

Hvad siger faderen for falske nyheder, den internationale storjøde, Edward L Bernays om det?

Edvard forstod den psykologiske afhængighed folk har til deres læger: 9 ud af 10 læger siger…. Det der nu f.eks. er oversat til 9 ud af 10 eksperter siger….

Er du klar over at førhen fik vi ikke engang morgenmad? Og det er ikke mange år siden! Alene den ting er en videnskabelig konstruktion der ikke er særlig gammel.

Hvorfor bliver politikerne fotograferet sammen med kendisser?

Hvorledes rygning blev indført blandt kvinder – og dermed blev en førende dødsårsag blandt hvide kvinder?

Grupperinger i samfundet

Fra 14 minutter inde i udsendelsen bliver det særdeles interessant for vores miljø. Her bliver det nemlig om forholdet mellem individ, grupperinger og samfund.

Regeringerne kontrollerer befolkningen ved hjælp af grupper – hvoraf mange oprettes mere eller mindre kunstigt:

Når folk kan inddeles i grupper, kan systemet øve indflydelse over grupperingerne af mennesker ved at have kontrol over lederne. Det er derfor vi hele tiden inddeles i grupperinger.

Ved hjælp af grupperinger holder eliten nemlig den øvrige befolkning på plads.

Det sker ved påvirkning af de – tillidsvækkende ledere – i grupperingerne (Med bevist eller ubevist deltagelse fra lederen), og ved at installerer kontrolleret opposition internt i de enkelte grupperinger.

Gruppens individer vil nemlig følge sine ledere og bakke op om de afvigende (kontrollerede) individers destruktion og destruktive adfærd (kontrolleret opposition) [Skadelige / skadevoldelige aktører ].

Regeringerne er altid fuldkommen afhængig af befolkningernes holdning.

Regeringerne kan ikke bare regerer ud i det blå – men lade sin reaktioner hvile i folkestemningen.

Derved kan regeringerne sprede sin sag ved at fremkalde følelserne i befolkningen.

Ved at udføre kunstige oprør og sprede repræsentanter for den kunstige opposition [Skadelige / skadevoldelige aktører] ind i flokken af reel opposition.

Det hele regeringen behøver er en vis mængde af accept hos befolkningen. Og den accept kan regeringen fremkalde syntetisk. Ved hjælp af lederen i grupperingerne.

Regeringen ser sin magt således: hvis du kan påvirke lederne (bevist eller ubevist for lederen i grupperingerne kan du påvirke grupperingerne og dermed styre hele samfundet. Regeringerne er foran ved at have proppet alle grupperingerne med dårlige aktører.

Og når du nu forstår hvorledes samfundet er skruet sammen og sat på plads kan vi begynde at skille det ad igen. 

[Bog: Propaganda af Edward L Bernays]

PROPAGANDA (DOCUMENTARY) MASS PSYCHOLOGY; MANIPULATION OF THE BEWILDERED HERD

This has been a Brad Getz Production

 

Kan ses på bitchute:

PROPAGANDA (DOCUMENTARY) MASS PSYCHOLOGY; MANIPULATION OF THE BEWILDERED HERD

https://www.bitchute.com/video/AluVLKrAHDtF/

 

Kan ses på rumble

Propaganda (Documentary)

https://rumble.com/vp4y85-propaganda-documentary.html

 

Efterskrift jf. 1/9 demonstrationerne

[Hele udsendelsen får mig til at tænke på de mange demonstrationer i miljøet. Hvem der kommer der? og hvad de står for? – de enkelte tilstedeværende? Det er også en af grundende til at nogle vælger ikke at komme til demonstrationerne. De stoler efterhånden ikke på lederen. Personlig har jeg fornemmet at antallet af de skadelige aktører ikke bare er de kendte indenfor miljøet. Men at de regringstro er fordelt med rigtig mange mennesker helt ned på kommuner og sogne i hele landet. Men hvem ved? Jeg syndes dog udsendelsen peget en finger i den retning.

Men også det seneste at der var en demo den 9/1-2023, til minde om politivold. Men hvem var egentlig politiets daværende modspillere på – “vores side” (Det er jo egentlig det interessante) – Jeg tror ikke alle. Men nogen kunne være det.

Der er folk der siger at man ikke skal grave særlig dybt for at se visse aktørens tætte relationer til kredse hos politiet, PET eller de statslige eller kongelige advokatselskaber. Hvem ved? Du kan jo nemt selv undersøge det.

Der har været en mindedemonstration (1/9-2023) og nu skal der så kort tid efter holdes endnu en mindedemonstration (4/2-2023) igen med fokus på volden mellem demonstranter og politi. Hvorfor er den demonstration så vigtig for lederen af – mindemonstrationen?

Men det vil jo passe fint med udsendelsens konklusioner.

Så hold øje med regeringens folk til demonstrationerne – de er flere end vi lige går og regner med – tænker jeg]

 

Følgende indlæg er stjålet fra gruppen: ” Demonstrationsoverblik” på FB som en kommentar til 4/2-2023 demonstrationen: ”Glemmer i, Så husker vi”

 

”Knud Knudsen

Hold nu k#ft

Det tager i virkeligheden ganske kort tid at gennemskue Katrine Hoffmann har ret.

Har aldrig gidet kigge eller bruge tid på det fordi MIB projektet ligger så langt fra rigtig frihedskamp og noget der kommer til at gøre en forskel, at jeg simpelthen ikke har gidet kigge.

For hvem det måtte have nogen værdi – i bliver trukket rundt ved næsen og udgør ingen friheds- eller modstandskamp.

Det er muligt det er socialt berigende og giver spænding i hverdagen, men frihedskamp er det ikke – og det har det aldrig været!

Jeg er ked af ingen andre har turde eller gidet fortælle jer det – men hvad i laver er hul i hovedet, og vil ikke ændre en skid for andre end dig personligt, når du får et blåt øje af Politiet – det ændrer ingenting for frihedskampen, Danmark eller dine efterkommere.

Hvis du virkelig vil ændre tilstanden i Danmark, skal du som det første identificere hvem din fjende er – den del har 90% af dem der kalder sig ledere af frihedsbevægelser ikke været i stand til – de fleste fordi de ikke er frihedskæmpere men derimod kontrolleret opposition sat i verden for at fjerne dit fokus fra magthavere!

Jeg springer direkte til pointen i håbet om bare nogle få måtte forstå – Det er medierne der har magten i Danmark – ikke politikere og ikke Kongehus – de to sidste lever begge på nåde fra medierne.

Magt er; Money, Media and Military – ikke politikere eller Kongehus som ingen magt har uden mediernes hjælp til at give- og opretholde den!

Kongehus og Folketing er magthavernes decoys!

Disse KO grupperinger har et fælles mål om fremtidig opgør med Kongehuset som din fjende, og de vil skubbe dig foran dem selv i denne kamp, som du med 100% sikkerhed vil tabe. Du får medier og dermed middelklassen efter dig, og er færdig som popsanger hvis du følger dette råd.

Hvis du virkelig er frihedskæmper skal du stoppe med at lytte til alle disse Reality Stjerner der kalder sig selv for ledere, og stille dig på egne ben og kræve medarbejderstaben udskiftet hos DR, samt ledelse og bestyrelsen afgang.

Du kan ikke få hverken rigtig demokrati eller rigtig retsstat, før du har fået skaffet dig selv og din nabo medier som ikke lyver bevidst, konsekvent og systematisk

Du skal ikke konfrontere medier fordi jeg siger det, men fordi det er din forbandet borgerpligt, at skaffe dine efterkommere rigtige medier som ikke er besat af sindssyge religiøse tosser med globale visioner

Hvis du vader maskeret rundt i Københavns gader som en autonom, gør du ikke frihedskampen nogen tjeneste. Frihedsbevægelsen skal lykkes med at overbevise middelklassen om nødvendige ændringer – det kan vi ikke på den måde, men har brug for adgang til den skatteyderbetalte spalteplads og sendeflade for!

Din største fjende er de medier der gør middelklassen til Frihedsbevægelsens fjender og lyver til naboens børn – ikke politikere og ikke Kongehus!

Før du har konfronteret medier, har du ikke bedrevet frihedskamp, og det er ikke bare noget jeg siger – det er facts og logik!

Hvis du betragter det at “vække” andre som en slags frihedskamp, så fred være med det. Det er ikke kamp fordi du forventer nogle andre skal gøre hvad du ikke selv gør!

Ganske kort – hvis du virkelig vil ændringer, skal du konfrontere DR og ikke stå foran Burger King på Rådhuspladsen eller sågar Christiansborg – der er ingen magt nogen af stederne!

DR generaldirektør modtager dobbelt så meget i overførselsindkomst som landets Statsminister, og hun har mindst dobbelt så meget magt

Du behøver ikke tro på mig – eller stille dig bag mig – det er bare et forsøg på at få en klokke til at ringe hos de få rigtige frihedskæmpere der måtte læse dette, og få dem til at stille sig åp egne ben og gøre hvad de burde have gjort for længst – kræve rigtige medier til deres efterkommere!

Jan Maxbrik”

 

Supplerende videoer på YT

 

Er “Frihedsbevægelsen” kontrolleret opposition?

Kathrine Krogh Hoffmann

https://www.youtube.com/watch?v=USLGkCc0Byc

 

 

Kontrolleret opposition i frihedsbevægelsen

Kathrine Krogh Hoffmann

https://www.youtube.com/watch?v=KoCaV59QOWA