Holocaustet er ond løgn og propaganda – den russiske revolution er sandhed

 

Holocaustet er ond løgn og propaganda og en falsk omskrivning af jødernes egne forbrydelser mod russiske mennesker under den russiske revolution. Det jøderne beskylder tyskerne for havde gjort mod jøderne er løgn: og noget som jøderne i virkeligheden selv har gjort mod russerne.

 

Den russiske revolution i 1917 var en jødisk racekrig mod det russiske folk.

 

Alle ledende figurer i den – russiske revolution – var jøder. De er opildnede af et had til russere og europæere. Som de ønsker at gøre til væsner af initiativløse, passive hvide negere – som jøderne selv udtrykker det. Ved at udrydde de dygtigste og smukkeste og stærkeste. Og alle de unge og stærkeste i det russiske folk.

 

Den russiske revolution var således aldrig en økonomisk politisk krig. Men en racekrig planlagt af jøder med det formål at erobre Rusland og udrydde den russiske befolkning og gøre russerne til hvide slaver ved at fysisk udrydde alle de bedste og fremmeste af Ruslands mennesker.

 

Hvordan opførte jøderne sig under og efter den Russiske revolution ?

 

Jøderne voldtog, torterede og dræbte i et væk hvide russiske mennesker. Tusinder af arbejdslejre og fangelejre blev oprette med det ene formål at mishandle hvide europæiske mennesker.

 

Jøderne udførte selv torturen fordi de ikke kunne få russiske mennesker til at behandle hinanden på den måde.

 

 • Jøderne bandt deres ofre ud på arme og ben og hældte kogende vand over deres hoveder.
 • Jøderne arresterede og henrettede børn på 8 år.
 • Jøderne satte ild i huse og smed levende børn og babyer ind i husene.
 • Jøderne bandt gravide kristne kvinder til træer og skar maven op og tog barnet ud.
 • Jøderne skærer huller i russiske menneske og trækker en indvold ud og binder det fast til en snor der fæstnes på et træ. De pisker derefter det russiske menneske til at løbe rundt om træet indtil indvoldene er trukket ud af kroppen og det russiske menneske falder dødt om.
 • Jøderne binder kønsdelene på et russisk menneske fast til en snor der bindes på et træ. De pisker derefter det russiske menneske til at løbe rundt om træet indtil kønsdelene er trukket ud af kroppen og det russiske menneske falder dødt om.
 • Jøderne begraver russiske kvinder levende sammen med forrådende lig. Efter en halv time graves den levende kvinde op igen. Alligevel forlanger de jødiske ledere at terroren mod russerne ikke er grusom nok og at terroren skal øges og styrkes.
 • Jøderne tvinger russiske mennesker til at æde hinanden levende.
 • Jøderne udrydder og dræber konsekvent alle antisemitter i Rusland. Så russerne er tvunget til i bitter tavshed at bevidne jødernes frygtelige grusomheder mod deres russiske medmennesker.

 

Det er så sygt og perverteret. Men det er jødens natur. Det siger sig selv at jøderne tænker helt anderledes end os hvide europæiske mennesker.

 

Hvad er der i vejen med Jøderne ?

 

Når man sætter sig ind i den russiske revolution og de grusomheder jøderne har begået står det mere og mere klart at jøderne er helt anderledes end os. Og at jøderne ikke er os. At jøderne er noget andet. Og er helt anderledes end os. De ser hvide ud og ligner umiddelbart os og taler som os og har poster i vores samfund som de udtaler sig fra. Men jøderne er ikke os og er ikke som os. De er ikke os og tænker fuldkommen anderledes end os hvide europæiske og russiske mennesker.

 

Hvordan forklarer man en sådan diabolsk ondskab ?

 

 • Nogle mener at den jødiske hjerne er befængt med en virus.
 • Nogle mener at den jødiske hjerne inficeret af en dæmon.
 • Nogle mener at jøderne bruger trolddom mod os ( At okkulte og religiøse kræfter er taget i brug ) og jøderne derfor også skal bekæmpes med blandt andet trolddom, shamanisme ( Og – ikke semitiske – religioner ).

 

Hvordan isolerede jøderne russerne og forhindre at omverden fik kendskab til forbrydelserne og dermed kunne komme Rusland til undsætning ?

 

 • Kontrol over kommunikation: Et af de våben jøderne brugte mod det russiske folk var differentiering af kommunikation på internationalt plan. Det blev bl.a. muliggjort af at jøderne kontrollerede medierne i flere lande og derved kunne fastlægge hvilke informationer der slap ud af Rusland og hvorledes informationerne blev formidlet og tolket i enkeltstående lande. Medierne er dermed våbensystemer i jødernes hænder.
 • Differentiering af kommunikation: Differentiering af kommunikation er et jødisk våben (Bassalt set løgn på et industrielt skala).
 • Kontrol over rådgivning: Jøderne besad alle centrale poster der sorterede den rådgivning der nåde frem til politikerne og beslutningstagerne i centrale lande. Det blev styrket af at i flere af disse lande havde jøderne også ved hjælp af korruption og afpresning også kontrol med politikerne. Jøder i rådgivende funktioner er jødisk kontrollerede våben. Korrupte politikere er jødiske våben.
 • Kontrol over militær vurdering og rådgivning: Der var tæt pakket med jødiske rådgivere i det amerikanske militær omkring ledelsen af de styrker der blev sendt Rusland til undsætning. Jøderne sikrede derved en fejlslagen militær kampagne. Og at de amerikanske styrker trak sig hjem med uforrettet sag. Militærstyrker under jødisk kontrol eller indflydelse er jødiske våben.

 

 • Fotografi og film er våbensystemer udviklet og udnyttet af jøderne. Og rettet mod os hvide europæiske og russiske mennesker. Fotografi og film er jødiske våbensystemer.

 

Anvendelsen af bland andet disse våben gav jøderne arbejdsro til at udføre de folkemord og den terror, totur og mishandling de ønskede af russiske mennesker i Rusland. Det er jo modbydeligt at tænke på.

 

Hvorfor hader jøderne os så ondt og grusomt ?

 

Hvad er drivkraften for jødernes had og ondskab mod hvide europæiske og russiske mennesker: Nogle mener at jødernes drivkraft mod os er misundelse. Jøderne ser på os og bliver misundelige. Nogle mener at dette er jødernes drivkraft. Misundelse. Der er derfor jøderne ikke bare stopper i ønsker om at besidde og eje det den anden har. Men også vil ødelægge det den anden har. Selv om det ikke er jødens. Den tankegang er fuldamental fremmed for den europæiske og russiske hjerne.

 

Jøderne har gjort de her ting. Og vi har spørgsmål. Og vi vil have svar.

 

Det her er sandt. Og ingen skal få mig til at holde kæft med den viden jeg har fundet ud af. Og som kun bliver bekræftet af alle data jeg indhenter.

 

Jeg vil opfordre alle til at søge viden om jøderne og deres løgn og forbrydelser mod os mennesker i forbindelse med den russiske revolution og anden verdenskrig.

 

Jøderne har løget os fladt op i vores flade ansigter om de her ting.

 

Russerne har ikke være det første folkeslag for jøderne. Og har heller ikke været det sidste.

 

– – – Vi har spørgsmål. Og vi vil have svar. – – –

 

Russisk ordsprog: – Jøderne beklager sig altid over at folk er efter dem. Men de fortælle aldrig hvorfor. –

 

Karsten Holt Larsen

 

 

 

Ønsker du at styrke din viden ?

 

Hør f.eks. denne udsendelse på YouTube:

 EUROPA – The Last Battle [Part 1] – The official channel of the groundbreaking documentary: EUROPA – The Last Battle by filmmaker Tobias Bratt.

Europeans, The Last Battle 1

 

Hør f.eks. også denne udsendelse på YouTube:

 

Trotskij-Lenin Jewish Bolshevik Red Terror (+18 )

https://www.youtube.com/watch?v=bEzejRkT78A&feature=youtu.be

 

Og denne udsendelse:

Aleksandr Solzhenitsyn’s “The Jews in the Soviet Union” Pt. 1 v/ Dave Bryson