DEL 1 og 2 og 3: Hvad er vaccinens største hemmelighed?

Det er teknologien i vaccinens der er den største hemmelighed. Og meget andet vi har fået at viden om vaccinen er det rene røgslør for at skjule dette.

Det de er mest interesserede i at styre, er din hjerne.

På baggrund af de nyeste artikler om vaccinen gennemgås en række biller og dokumentationer af vaccines indhold.

Det er vaccinens indhold af teknologi der er virkelig interessant. Det er den vi ser på her i udsendelsen.

Sådan kan du selv prøve med et mikroskop

(Her vil jeg gerne fremhæve at et mikroskop med evne til at forstørre 1000 X lang hen ad vejen vil kunne give dig samme billeder som dem du ser fora forskerne på internettet. Karsten)

Vi har ikke ord for teknologien i vaccinen – Men kender videnskabelig teknologi der kan ligne

Der findes ikke et egentligt begreb for vaccines indhold af teknologi. Derfor beskrives det observerede ved hjælp af begreberne i de nyeste artikler der beskriver tilsvarende teknologi.

Noget kan tyde på at de globale vaccineindustrier er foran hvad vi kender til fra de tilgængelige laboratorier og papirer. Grund til at tro dette er at de med den nyeste officielt kendte teknologi ikke vil kunne nå det vi tror der er deres (elitens) mål.

Medierne slapper lige nu af – Men det betyder intet for dig

Medierne har nemlig gjort deres del af arbejdet.

Du skal ikke lægge så meget i at medierne nu ser ud til at slappe mere af og være mere kritisk overfor covid og vaccinen. Årsagen er nemlig at medierne med deres indsats har fået vaccineret alle dem de kan få fat i ved hjælp af medierne.

Derfor er politikerne også ved at ændre fundamental lovgivning om menneskerettigheder mv. sådan at de kan bruge andre midler til at vaccinere resten af befolkningen.

Den teknologi der er i vaccinen, er blandt andet:

I vaccinens er der en lang række forskellige teknologier. Der har taget lang tid og lave. Og som der må være forsket meget på. Det kan dreje sig om (Personlig tænker jeg at der må være brugt hemmelige menneskelige forsøgspersoner. Der forklar jo langt hen af vejen de mange forsvindende personer og de mange forsvundne børn – tænker jeg bare, Karsten):

  • Energikraftværker
  • Batterier
  • Hule rør – der sandsynligvis kan åbne sig og udsende særlige stoffer eller mediciner til dig eller udvalgte dele af dine kropsdele.

Vaccinens har selvsamlende egenskaber. Så den kan indtage større former end de vil kunne få ind i dig ved hjælp af indsprøjtningen.

Dyr og mikroorganismer i vaccinen?

Mange af de dyr der har gået rygter om i vaccinen, er muligvis ikke dyr. Men derimod ting der indtager samme egenskaber som vi kender kendte dyr. Fordi disse dyr indtager de sammen egenskaber som arkitekterne bag vaccinen ønsker for vaccinen. Så det er ikke syntetisk biologi. Men døde ting.

Der går rygter om BT-signaler

Der går mange rygter om at folk med vaccinen begynder at udsende BT signaler. Men dette har ikke kunnet bekræftes. Men forskerne har heller ikke haft adgang til de mest kostbare BT sporingssystemer der undersøger for 4G og 6G eller hele spektret.

Vaccine er den sikre og direkte vej

Det centrale er nanoteknologien i vaccinerne. Og den vil ikke være så nem at få ind i folk uden vaccinen. For menneskekroppen er mere visselig indrettet end som så. Meget af det vil kunne komme ind i dig og gøre skade. Men ikke i sammen omfang som med vaccinen.

Der er noget ved vaccinen de ønsker

Folkedrabet er kun en sidegevinst – Der er noget ved vaccinen som de ønsker. Og det er at styre din hjerne.

BRAIN JABBED PART 1

https://www.bitchute.com/video/BHOA4VbMGYy1/

 

BRAIN JABBED PART 2

https://www.bitchute.com/video/wg2qSukNOj3X/

 

BRAIN JABBED PART 3

https://www.bitchute.com/video/i4AfoNcOu4YG/

 

RICHPLANET – DAVID FERGUSSON – ‘VACCINE’ CONTENTS SHOWING COMPELLING EVIDENCE OF NANO TECHNOLOGY (Lidt over 3 timer)

https://www.bitchute.com/video/R116a2wRFwcS/