Dagbog over Skolelærernes og Pædagogernes vaccineskader på børn og ønske om drab på børn og unge i Danmark

 

Den 8. maj 2021: Noget var galt med de unge i Aalborg

’Men in Blacks’ demonstration i Aalborg for af sted som gale. Så vi var en del der sank bagud med det samme. Bare man stoppede op et par minutter sank man alvorlig bagud. Der er hele tiden nogen i flokken der råber hurtigere, hurtigere osv. Men skulle tro de bliver betalt af politiet for det. Hvorfor skal den slags splitte en demonstration?

Det gjorde imidlertid at jeg noget senere faldt af demonstrationen. Hvilket gav mig en noget anderledes og overraskende oplevelse af vaccinationstilstanden. End den der bliver solgt i medierne.

På hjørnet af Borgergade og Vesterbro var demonstrationen fremme ved Vesterbro og Bispensgade. Og jeg gad faktisk ikke længere prøve på at følge med. Men besluttede at sakke bagud og omdele materialer. Med det samme støtte jeg ind i unge ved et værtshus. Men de ville ikke have noget materiale for de var alle vaccinerede. Jeg studsende noget over dette. Da medierne pumpede ud at nu skulle de 54-årige vaccineres.

Det forsatte imidlertid på samme vis. Jeg gik ned gennem Jomfru Ane gade. Men det var det samme. Det samme overalt. Det så dog ud til at det mest var unge piger. De ville ikke have noget materiale. Da de jo var vaccinerede. Jeg var så forbløffet at jeg slet ikke havde noget bemærkninger klar om bivirkninger mv.

Da jeg nåde ned i Kildeparken – til demonstrationen – tog jeg det op med nogen. Men de mente at det er fordi Aalborg er en stor base for sundhedsuddannelser. Men som vi skal se i det følgende hænger det desværre ikke helt sådan sammen.

 

Den 19. juni 2021 Pædagoger og skolelærers overgreb mod børn i de danske skoler

Lørdag den 19. juni 2021 stod jeg ved en af de to indgange til folkemødet på Bornholm. Ved hjælp af vacciner og test har regeringen her opdelt befolkningen i op til 90 kaster. Så man kan ikke komme ind medmindre man tager en test. Eller en vaccine.

Sidst på eftermiddagen kommer en større gruppe af børn. Jeg vil antage omkring 30 børn på 12 – 13 år. Ifølge med tre pædagoger. Jeg vil gerne give børnene noget oplysningsmateriale. Men da skolelærerne/ pædagogerne ser hvad det er hvisler de til børnene: – tage det ikke-.

Nogle af børnene tager alligevel imod materialet.

De går ind til folkemødet. Men til min overraskelse kommer de snart ud igen. Så det har nok bare været en kort oplevelse for dem.

Da de passerer ud, overrasker det mig af nogen af børnene går med armene strakte frem for sig. Lige ud i luften med knyttede næver.

Men da de kommer op på siden af mig, ser jeg at de har plakaten jeg gav dem krøllet sammen i knyttede næver. I deres fremrakte arme. Børnene stier lige frem for sig.

En pige beder dog om en plakat. Men hun krøller den straks sammen. Og holder den ud for sig på sammen måde som drengene.

Et par meter hænde står en skraldespand. Og Pædagogerne / skolelærerne hvæser smid dem ud. Og børnene vrister med deres fremstrakte arme og knyttede næver skraldespanden op. Og smider papirerne i.

Den ondskabsfulde adfærd fra pædagogerne / skolelærerne får mig til at råbe at skolelærerne hader børn og ønsker at dræbe børn med vacciner – nej det passer ikke svare en skolelærer til børnene. Det kan de jo ikke sige så meget til. Og hele flokken forsvinder hastigt hen ad vejen.

 

Den 25 juni 2021: Omdeling i Århus gav dystert billede

Fredag den 25/6-2021 ville jeg omdele materialer i Århus. Det var noget impulsivt. Og det blev kun kort tid. da jeg ikke kunne få parkeret ordentligt.

Under demonstrationerne i Aalborg mødte jeg mange purunge der var vaccineret. Vi tænkte at det jo nok også er at stort sted for sundheds- og servicefag. Så derfor…

Men det samme skete i Århus. Og det er ikke kun piger. Men også drenge.

Så jeg tænker at regeringen kører et skyggespil for galleriet. Og vi tænker at vi har god tid. For de er stadigvæk ved dem der er 50 + osv. Men det ser jo ud til at de under alle mulige påskud udsøger målgrupper af helt unge mennesker.

Jeg ser meget alvorlig på det. Jo mere man kende til de vacciner jo mere er der ikke nogen tvivl om at det er et våbensystem der skal dræbe eller magtmæssig underkue den vaccinerede. Og nu taler de også om at alle vedblivende skal vaccineres hen over årene. Det vil aldrig stoppe.

Som jeg ser det går de efter de stærkeste grupper som de frygter mest. Helt unge piger i den fødedygtige alder. Og dygtige unge mænd og militærfolk osv.

Det er præcis som under den franske revolution, den russiske revolution. Og i årende efter anden verdenskrig i Østeuropa og Tyskland. Hvor områderne underlagt USA og Rusland blev omdannet til udendørs voldtægtskoncentrationslejre. Med drab på unge stærke mennesker.

Vi ser også herhjemme hvordan VKO partierne nu går hårdt ind i at der skal skabes flere fertilitetsklinikker. Men det vil ikke blive venindens-eller ægteparrets børn der skabes de steder. Men børn af folketingspolitikerne. Eller børn af eliten. F.eks. børn som folketingspolitikerne og den globale elite i Israel kan dræbe og voldtage.

Dog også nogle gode ting

Det lykkes mig faktisk at få omdelt til folk der var vaccineredede. For de var meget interesserede i bivirkningerne. Selv om nogen også frygtede at finde ud af mere. Så det vil da være en fordel hvis de vågner og starter med at vende deres vrede mod folketingspolitikerne og den globale elite i Israel. Og hjælpe med at advare andre.

 

 

Den 10 juli 2021: Oplevelser fra Herning den 10 juli 2021

Deltagerantal: 300 til 350 af de sidste dages hellige. Der var ikke så mange nye. Ikke som den i Silkeborg. Om det skyldes sommerferiens fristelser uden Corona maske eller ledelsesfnidder i Kbh. ved jeg ikke helt. Men der er da nok noget at tænke over der.

Men som – voksen – under det mig noget at der ikke kommer flere unge til de egentlig gode koncerter i forbindelse med demonstrationerne. Umiddelbart tænker jeg at de unge har det sjovere i perioden end vi lige går og regner med. Og bare holder en masse privatfester uden om States kontrol?

God dialog med befolkningen i Herning

Der er nok den demo jeg har været med til hvor jeg fik den bedste dialog med civilbefolkningen. Desværre snyder politikerne i kortene og har fuldt tryk på at vaccinere helt unge mennesker.

Jeg talte med mange helt unge piger og drenge der var helt eller delvist vaccinerede. Men de var slet ikke blevet advaret om risikoen ved vaccinerne. Det var som en kult omkring dem af: skolelærer, pædagoger, politikere og medier havde ført dem ind i vaccinen.

Og det var ikke, hvad vi troede i Aalborg, fordi byen var en stor by inden for sundhedssektoren.

Tværtimod var dem jeg/ vi talte med helt unge mennesker der f.eks. arbejde som tømmer, kosmetolog. Og andre ganske normale uddannelser.

Disse unge mennesker virkede meget rystede over hvad vi kunne fortælle dem om vaccinerne.

Den vrede der opstår inde i dem når de opdager hvad der er sket skal, må vi sørge for, rettes mod politikerne. Og mod de globale dæmoner der udspringer fra Israel.

Jeg bliver simpelthen så harm når jeg møder en helt ung der er vaccineret. Det viser hvor for nogen fandener og dæmoner politikerne er.

Selv om jeg også møder mange drenge der er vaccinerede så er det stadig flest unge piger i den fødedygtige alder. Det viser at det er en racekrig vi er oppe imod. Hvor vores fjender går efter at dræbe, forgifte og ødelægge så mange unge piger som muligt.

Det er unge piger der kan og skal bære stammen videre. Det er begrænset hvor mange børn hun kan få. Så vores fjender får mest muligt ud af at dræbe og invalidere helt unge piger. Det er også hvad det ser ud til at de satser på – også denne her gang.

Vi fik en god snak med mange af dem der er vaccineret. Men når de først har fået det giftstof fra vaccinen ind i sig, så er de jo stort set færdige som mennesker. Vi henledte så deres vrede mod dem der havde vaccinerede dem og overtalt dem til det. Og mod politikerne.

Partipolitisk hører ikke til i demonstrationerne

Op til demonstrationen i Herning kom der pludselig opslag om hashsalg i Christiania og til en tidligere demonstration kom der opslag om palæstinensere.

Det syndes jeg på ingen måde hører hjemme. Jeg er personlig imod enhver form for stoffer. Som mange andre i Jylland. Og jeg er altid ædru som en dør.

Så jeg kan ikke se at andres hang til stoffer / alkohol skal præge Corona sagen. Men det er det kommet til.

Godt at fok var mere ædru.

På de seneste har der være demonstrationer: hvor hvis nysgerrige kom forbi og spurte ind til det. Så viste man ikke engang hvem man skulle henvise dem til. For folk var pissefulde og på rulleskøjter. Eller skæve. Og det syndes jeg ikke høre til.

Dette var der tilsyneladende taget til opgør med i Herning. Så der ikke hele tiden væltede fuld pelikaner rundt og kom i tilfældige og nyttesløse skænderier med civile og politifolk.

Det syndes jeg er en fordel da det er de grupper – civile og politiet –  vi får mest brug for i kampen mod politikerne.

 

Den 14 juli 2021: Det er ved at være sket

Jeg forsatte i går (14/7-2021) min omdeling af materialer på strandene i Horsens. Strandparken i Horsens og Husodde Strand der ligger ved Stensballe. Det gik faktisk udmærket. Jeg slap af med omkring – ja jeg ved ikke: 200 til 300 stk. materialer. Jeg havde naturligvis også det fedeste snorkleudstyr med 😊

Det var midlertidig samme deprimerende tilbagemelding som tidligere: helt enorm mange mennesker er allerede vaccinerede.

Folk i alle aldre. En gammel mand der havde sine børnebørn med, sagde at – jeg bares skulle gå – hvilket han nu ikke kom til at bestemme. Og en sygeplejerske viste at vaccinerne ikke var farlige. Da hun selv vaccinerede folk hver dag.

Men det var nu alligevel mest deprimerende med de unge der var vaccinerede. Det var dog ikke mit indtryk at så mange unge var vaccinerede som i Aalborg, Århus og Herning. Men det er jo et meget spinkelt grundlag jeg har at bedømme det på. Men mange var i hvert fald vaccineret.

En stor bommert

Jeg mødte to helt unge fyre der ikke var vaccineret. Og de var helt enorm glade for mit budskab. Lidt længere hende af stranden mødte jeg igen en gruppe unge på 10 personer. Fem drenge og 4 piger. De var ikke vaccinerede og en af drengene var helt enorm glad for mit budskab. En af pigerne var dog vaccineret.

Her begik jeg egentlig en dumhed. For hvorfor gik jeg ikke i dialog med de unge der? De var jo helt på linje. Jeg kunne jo bare have hentet de oprindelige 2 unge fyre. Og så holdt et lille infomøde med dem. Om hvad der kunne komme til at ske. Og hvordan de kunne få fat på mig eller andre i telefon.

Det var dog først ligt efter da jeg var på Stensballe Strand jeg kom til at tænke på det. Jeg er jo ikke vandt til at folk på den måde: højlydt og aktivt er over på vores side. Det er altid noget med at voksende lige i forbifarten siger: – jeg er på jeres side -. Men ikke at store flokke af børn og unge siger det i fællesskab. Så her var der noget at bygge vider på.

Deprimerende dage

Jeg fik lidt af en nedtur de sidste dage. Men alle de unge og børn der bliver vaccineret. Og så vil folk ikke tage vaccinerne. Så slår politiet ikke til. Så sætter politikerne militæret ind. Osv. Osv. Vi kan jo håbe at vi tager fejl. Men med de mange dødsfald og vaccineskader er der ikke meget der tyder på det. Der falder efterhånden et fly ned hver dag. Ingen taler om det. Fire præsidenter er blevet dræbt. Ingen taler om det.

Men i går talte jeg så med en fra miljøet der aldrig giver op. Uanset hvordan det ender vil han kæmpe til det sidste. Uanset hvordan det ender. Jeg talte også med en der mener at følelsen af afmagt opstår fordi man bruger hele sin energi på andre frem for en selv. Og tiden er komet til at danne lokale selvhjælpsgrupper. Det hjalp i hver fald at høre det.

Tiden for kampen er egentlig forbi?

Egentlig tror jeg kampen for ikke at få folk vaccineret er forbi. Nu har vi råbt og skreget i over et år. Og folk glæder sig stadig til sin vaccinedato. Så må man vel også til at sige at det må de selv om. Og vi må begynde at koncentrere energien ind i os selv. Indstille os på at leve med de mange døde mv.

Nogen vil dyrke grønsager mv. Men jeg tænker at der kommer helt enormt mange tomme huse. Og dem kan man da bare bo i. Der er jo også de gamle fæstninger fra gammel tid. De må vel være nemme at drage nytte af?

Men jeg tror dog forsat at de nytter at dele materialer ud. Så dem der er på vores side, ikke føler sig alene.

Og så vi får de vaccinerede over på vores side i den kommende kamp mod politikerne.

 

Kilder

Spidskandidat færdig: Kaldte Søren Brostrøm ‘korrupt møgsvin’ og ‘morder’, Af Peter Degenkolv, eb.dk

Spidskandidat fra Bornholm smid ud af posten fra NB for at være imod at dræbe danske børn og unge med vacciner.

 

Befolkningsudryddelse af Gravide Kvinder, Børn og Unge

http://danmarkforst.dk/befolkningsudryddelse-af-gravide-kvinder-boern-og-unge/

 

 

Den levende Covid Vaccine – Vaccinen vrimler af kryb og utøj

http://danmarkforst.dk/den-levende-covid-vaccine-vaccinen-vrimler-af-kryb-og-utoej/

 

 

Graphene Oxide – Folketingspolitikerens våben til folkemord mod den danske befolkning

http://danmarkforst.dk/graphene-oxide-folketingspolitikerens-vaaben-til-folkemord-mod-den-danske-befolkning/

 

 

Så giftig er covidvaccinen for menneskekroppen – Sådan ønsker folketingspolitikerne at dræbe dig

http://danmarkforst.dk/saa-giftig-er-covidvaccinen-for-menneskekroppen-saadan-oensker-folketingspolitikerne-at-draebe-dig/