PRESSEMEDDELELSE

 

PRESSEMEDDELELSE: Kun etniske danskere skal kunne modtage behandling for coronavirus i det danske sundhedsvæsen.

 

Karsten Holt Larsen, Kandidat for Danmark Først, tlf. 50176604

 

Etniske danskere skal forfordeles i det danske sundhedsvæsens prioriteres af Coronavirus

 

Sundhedspersonale, politikere eller medier der forfordeler inficerede flygtninge eller indvandre frem for danskere skal retsforfølges.

 

Der skal indføres særlige ordninger der gør det nemt for etniske danskere at klage over sundhedspersonale der forfordeler flygtninge og indvandre frem for at prioritere etniske danskere.

 

Flygtninge og indvandre og deres efterkommer skal som udgangspunkt nægtes behandling for coronavirus i det danske sundhedsvæsen.

Inficerede flygtninge og indvandre med coronavirus skal interneres i passende områder. Det kan være forladte og indhegnede fabrikshaller og lignede steder: hvor de befængte flygtninge ikke kan smitte den etnisk danske befolkning med virus.

Flygtninge og indvandre og deres efterkommende kan forlade interneringsområderne under passende sikkerhedsforanstaltninger hvis de opsiger deres danske statsborgerskab eller andre formelle tilknytninger til Danmark og rejser hjem til deres oprindelseslande.

 

Lær mere om Danmark Først:

http://danmarkforst.dk/

 

————————————————————————–

Hvad er det for en sygdom vi står overfor ? Hvorfor sammenligner politikerne den hele tiden med forkølelse og influenza ?

Coronavirus er en sygdom der er farlig fordi der er mange unekendte faktorer i forbindelse med virussen. I stedet for at indrømme at svarende omkring sygdommen er ukendte så vil medierne og politikerne hellere lyve for dig.

Politikerne omtaler sygdommen som en afart af influenza det er en forholdsvis kraftig influenza. Men det er der i virkeligheden meget lidt om.

Hvis du skal have en metafor for hvad Corona virus er så er her et billede du kan gribe fat i: sygdommen er en mellemting mellem hvad AIDS og Herpes ville være hvis de var luftbårne og ca. tre gange så smitsomme som luftbåren influenza.

Politikerne og medierne lyver også om virussens oprindelse

Der er mange rygter om at Corona virus er undsluppet et forskningslaboratorium. Hvilket det officielle medier og politikerne i Europa afviser. Også i denne sag er der god grund til at antage at Politikerne og medierne lyver for folk.

Forskning antyder nemlig at virussen sagtens kan indeholde rester af hiv og ebola. Og at virussen har mange egenskaber der i høj grad er ønskelige for en producent af biologiske våbensystemer.

Derfor er medernes og politikerens afvisning af at Coronavirussen i sin oprindelse er et undsluppet våbensystem i bedste fald en meget lemfældig omgang med sandheden.

Det vi imidlertid kan sige er at mange regeringer og mange globale virksomheder har store økonomiske fordele af virussen. Og eksempelvis vil spare mange penge på det store antal ældre der dør af virussen.

Eksempler på mediernes og politikerens løgne og fortielser om virussen

 • Dødsekspert: Ekspert råder til systematisk og velovervejet løgn fra den socialdemokratiske regering: regeringens, folketingspolitikeres og medernes løgne om Coronavirussens farlighed er nu så omfattende at eksperter advarer mod alt den løgn der kommer fra politikerne og medierne. Eksperterne mener at når medier og politikerne lyver så meget som de gør så risikere de at befolkningen begynder at tænke selvstændigt sådan advare ekspert og systemets mand Michael Bang Petersen der er ekspert og Michael Bang Petersen forsker i psykologi bag smitte og konspirationsteorier og i kraft af disse evner bruger han sin vidne til at rådgive politikerne i at lyve mest mulig for befolkningen (ekstrabladet.dk Lørdag d. 7. mar. 2020 – kl. 19:10 234 Ekspert-kritik af Mettes coronaplan: Fortæl os den ubehagelige sandhed)Folketingspolitikerne og
 • Dødspolitiker: Politikerne vil benytte sig af både løgn og korruption for at tjene penge på virusen: Regeringen vil uddele erstatning efter for godt befindende – men andre ord til skadelidt hvis de er personlig familie eller venner til folketingspolitikerne. dr.dk Regeringen åbner for kompensation for corona-aflysninger: ‘Vi er til at snakke med’ AF MALTHE SOMMERAND KL. 17.16 7/3-2020
 • Dødsjounalist: Charlotte Sylvestersen beskylder i artiklen almindelige mennesker for ikke at tage sygdommen alvorligt. Som journalist undgår hun dog behændigt kritik af medierne, folketingspolitikerne og regeringen der giver befolkningen de informationer som den kan handle ud fra. En ting er at systemet fortier en masse ting – og til dels udspyr løgn. Noget andet er at systemet samtidig føre smædekampanger mod alternative kilder (Bt.dk UDLAND  8. mar. 2020 – 23.26, Charlotte undrer sig: ‘Jeg er faktisk rystet over, hvor let man tager på det i Danmark’, NIELS PEDERSEN)
 • Dødslæge: Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm er en djævel og en satan der bruger en hver form for løgn for at få virussen ind i Danmark: og her få smittet så mange mennesker som muligt – Søren Brostrøm er en satan der går ind for folkemord mod hvide mennesker. Og det er i kraft af denne holdning han er blevet indsat i den stilling han har ( Se også: nyheder.tv2.dk Af Kaare Sørensen & Sebastian Goos, Myndighederne forventede ikke corona på dansk jord – ville undgå “uro og panik” ) Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm er parat til at lyve og sige hvad det skal være for at få dræbt så mange mennesker som muligt ( denkorteavis.dk Karen Jespersen og Ralf Pittelkow, Sundhedsstyrelsens chef lagde luft til Mette Frederiksens grænselukning – men han fejlbedømte helt udviklingen, Politik, marts 15, 2020 ) ( .information.dk 14. marts 2020 Sundhedsstyrelsen: Vi har ikke anbefalet lukning af grænserne. Det er en politisk beslutning )
 • Coronavirus kan give varige men. Noget der først nu omtales i de danske medier ( jyllands-posten.dk 15.03.2020 KL. 19:25, Raske patienter undersøges: Coronavirus kan måske give varige men, FREDERIKKE TRÆHOLT )
 • Det vanskelige for politikerne lige nu er at – ”os alle sammen” plejer at betyde – alle andre end politikerne selv – Men den her gang inkludere udtrykket også politikerne selv. Den her gang lyver Mette Frederiksen dog i det hun bruger udtrykket – os alle sammen – også i økonomisk sammenhæng: og det er jo løgn. For det er jo helt og aldeles sikker at økonomisk så kommer politikerne ikke til at betale noget på det personlige plan. ( bt.dk SAMFUND  15. mar. 2020 – 22.01 Mette Frederiksen til danskere: Det bliver meget værre. NIELS PHILIP KJELDSEN )

————————————————————————–

Døds mennesker i medier og politik

Virusudbrudet har vist at mange ansatte i den offentlige sektor og i medierne og inden for danske politik bekender sig til “folkemord mod hvide mennesker”. Disse væsner har ikke kunnet modstå fristelsen til at få smittet så mange etnisk danske mennesker som muligt. og her vil vi gå bag masken på dødsmennekserne og se på nogen af de teknikker disse dødsmennesker anvender til at dræne etnisk danske mennesker:

 • Dødspolitiker: Socialdemokratiske døds politikere vil tildele dansk statsborgerskab til flygtninge inficeret med Coronavirus – hermed håber de fanatiske socialdemokrater at kunne spæde raske smittebærer blandt den etnisk danske befolkning   (dr.dk S-borgmester trodser Mette Frederiksen og trykker hånd med nye statsborgere, AF THEIS LANGE OLSEN KL. 11.19)  Samtigid kæmper ander lande mod coronavirusdøden ved at lukke grænserne (bt.dk 7/3-2020 20.36 Italien: Drastiske tiltag mod coronavirus) .
 • Dødsrektor: Søren Hindsholm: Rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm for at sende unge danske mennesker til Italien – velvidende at landet er inficeret med Virus. Det emre end antyder at Søren Hindsholm har opnået sin samfundsmæssige stilling ved at sværge sig til folkmord mod hvide mennesker.
 • Dødspolitiker: Så voldsom er folketingspolitikerens had mod befolkningen. regeringen so folketingspolitikerne skyr ingen midler for at få raske smittebærer ind i Danmark: bt.dk SAMFUND 12 minutter siden Lars sad i fly med 50 norditalienere: ‘De gik bare ned i metroen og tog ind mod København’ SEBASTIAN BJERRING JENSEN
 • Dødsrektor: Gitte Transbøl: Rektor på Rysensteen Gymnasium, Gitte Transbøl er sikker p at gå en gylden fremtid i møde efter at have gjort hvad hun kunne for at sprede coronavirus blandt de etnisk danske elever på sit gymnasium – Hendes arrogante håndtering af sagen passer perfekt ind i ønsket hos den politiske elite om folkemord mod hvide mennesker. Gitte Transbøl vil gå over i historiebøgerne som en stor morder og overgrebetsperson mod etniske danske børn og unge – hvilket hun samtidig bliver forgyldt for at det eksisterende politiske system (Jf. bt.dk Rektor på lukket gymnasium: Risiko for, at situationen er ude af kontrol CORDELIA WEBER)
 • Dødslæge: Helene Probst – en stor morder af hvide mennekser – Myndighederne håber på det bedste. Og tænker at kunne snakke sig fra resten ved hjælp af løgn og bedrag. Det skylles ikke at de er uduelige – men at de er ligeglade: de ved nemlig at når virussen er i Danmark så er det hvide europæiske mennesker der bliver dræbt. Og det er hvad de ønsker ( ekstrabladet.dk Mandag d. 9. mar. 2020 – kl. 07:59 8 Hvis epidemien rammer: Myndighed uden færdig coronaplan )

 

————————————————————————–

Medicinsk censur om coronavirus

Myndighederne har stort set fjernet al alternativ og uafhænig information om croronavirus fra Google, YouTube og Facebook. Sådan at der kun optræder resultater fra medierne selv, regeringerne, FN og WHO i søgeresultaterne.

Flere kilder er endda sorteret fuldkomment fra i søgeresultaterne i Google.

De organisationer du nu modtager informationer fra hos google og Facebook er så de samme organisationer som er skyld i at virussen er blevet spredt ud over hele verdenen og at mange er døde. Altså de sidste organisationer du bør stole på: regeringerne, medierne, FN og WHO.

————————————————————————–

Medicinsk undtagelsestilstand på Google

Alle søgeresultater om Coronavirus – COVID-19, der ikke er fra de officielle medier og regeringer, FN eller WHO er nu sorteret fra i Google. Google har nu vist sidt sande ansigt som det våbensystem det er. Dermed kan du i Google kun finde informationer fra de organisationer og regeringer der helt bevist – og under stor løgn og bedrag – har spredt virussen i Europa og USA.

————————————————————————–

To spor i fortællingen om coronavirusen

Karsen Holt Larsen, 12 marts 2020

Op til uge tid går det mere og mere op for mig at der er to spor i fortællingen om coronavirusen. To forskellige fortællinger.

De officielle medier og de alternative medier

Den ene fortælling promoveres af de officielle medier. Som de statsdrevne medier her i Danmark.

Det andet spor fortælles af de alternative medier. Og basere sig på data der tilsyneladende genereres af almindelige folk der er vidner til hvad der sker ude i de værst inficerede zoner.

Pudderdukke fortællingen og de dramatiske billeder

Historien i de officielle medier

De officielle medier fortæller en Pudderdukke fortælling. En sød historie om virussen der kun er en form for influenza. Det er som at Lotte og Anna dukkerne fra DR pludrer sød om virussen og sygdommen. Desuden udskammes de alternative medier som konspiration og rygtesmede.

Historierne i de officielle medier har mange dulmende eksempler der skal bringe folk håb og fortrøstning: Som at sygdommen ikke kan ramme børn. Og at sygdommen ikke kan gøre europæiske mennesker syge. Alt sammen noget der nu har vist sig at være helt igennem løgn og bedrag.

Historierne i de officielle medier viste sig at være forholds ens på tværs af alle officielle medier i Danmark. Og også på tværs af alle officielle medier på tværs af alle medier på internationalt plan.

Så der er i hvert fald et narrativ der som nogen eller – noget – har været stærkt interesserede i at promovere.

Historien fra de alternative medier

Her er historien noget mere dramatisk. der er masser af vidneudsagn og dramatiske billeder optaget førstehånds. Masser af fortællinger om hvad der sker og hvorfor. Det er noget mere spændende for den interesserede.

Historierne i de alternative medier har mange skrækindjagende eksempler. Men de bygger tilsyneladende alle på faktiske of forlæggende data og vidneudsagn fra førstehåndsviden.

Det grundlæggende narrativ hos de alternative medier virker dog til at være forholdsvis ens i alle alternative medier i alle lande.

Det virker dog mere usikker om der ligger planlægning bag narrativet. Det virker snarer som mere naturlige reaktioner fra folk der ser de her billeder og data. Og da datagrundlaget er ens og mennesker er mennesker så kan narrativet vel også ende med at blive ens ?

Perspektivering

Jeg mener imidlertid de seneste uger at have været vidne til to spor af informationer og viden.

Det enes fra de officielle medier ( folkeligt kaldet løgnemedierne eller løgnepressen ) har vist sig at op til denne uge at have været meget virkelighedsfjernt i forhold til den virkelighed vi nu står i.

Det andet spor er de alternative medier. Det billede der her blev stillet op virker meget realistisk i forhold til den situation vi nu står i.

Konklusion

De officielle medier er – også i forbindelse med det her – fulde af løgn.

Det billede der hele tiden er forelagt af de alternative medier viser sig at være mere realistisk i forhold til den situation vi nu står i frem for den historie omkring sygdommen der køre i de alternative medier.

 • De menensker der har fulgt udviklingen i de alternative meider har siddet inde med en virkelighedsnært datagrundlag som der burde have været lyttet til.

————————————————————————–

Politikere i Europa og USA har blod på deres hænder

Coronavirus inaction: could leaders have blood on their hands? | UpFront (Headliner) •14 Mar Al Jazeera English

————————————————————————–

Er du klar over at EU nægtede at hjælpe Italien mod Cronavirus ? Til gængæld forlanger EU at alle grænser i Europa åbnes sådan at så mange hvid europæiske mennesker som muligt kan blive dræbt. Dette er helt i overensstemmelse med EU´s oprindelige Fundas hvor folkemord mod hvide mennesker er det egentlige formål ( «Coronavirus: Français, ouvrez les yeux sur le drame que vit l’Italie, livrée à elle-même!» ) [ Er du klar over at Italien har lukket 700.000 kinesere ind i landet hvor de snylter og nasser på Italien? Samtidig har kineserne helt bevist overført smitten fra Kina til Italien i en form for hadefuld takt til Italerne der har været så dumme at lukket dem ind. Det er naturligvis taktisk for Italien. Men de har selv lukket fjenden ind i landet. ]

————————————————————————–

Kongehuset og eliten beskytter sig mens etnisk danske børn sendes til virus inficerede lande

Det danske kongehus frabeder sig håndtryk fra etnisk danske skoleelever og studerende: det sker samtidig med at netop etnisk danske skoleelever sendes på såkaldte: – – studieture; – – til inficerede lande og inficerede zoner i Europa:  Kongehuset frabad sig på forhånd håndtryk fra eleverne med netop begrundelsen i smittefare fra Corona virus ( Jf. bt.dk 06.03.2020. Avisen konkretisere eksempler med Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte til Danmark, Prinsesse til Sayn-Wittgenstein-Berleburg der i sit besøg på Herlufsholm Skole og Kostskole ifølge Anne-Louise Boelsmand, Grundskoleleder, frabad sig håndtryk fra eleverne).

 • billedbladet.dk VIDEO: Prinsesse Benediktes Corona-frygt: Giver ikke længere hånd, Torsdag, 5. marts 2020 – af Trine Larsen
 • ekstrabladet.dk Dansk prinsesse frabad sig håndtryk under skolebesøg, Fredag d. 6. mar. 2020 – kl. 04:20, Af: /ritzau/
 • ekstrabladet.dk Lørdag d. 7. mar. 2020 – kl. 10:16 2 Prinsesse Benedikte i corona-forvirring

————————————————————————–

Hele parasitklassen i den offentlige sektor og venner og familie til folketingspolitikerne i embedsværket og de store virksomheder og jøderne i bankerne stjæler alle pengene og fordeler dem mellem sig. Den del af af det arbejde Danmark der faktisk skaber værdierne får ingen som helst hjælp. De kan bare dø af sult og sygdom i deres lejligheder ( bt.dk POLITIK  15. mar. 2020 – 14.00 Selvstændige i krise: Får ingen hjælp i historisk hjælpepakke , ANDERS LEONHARD )

————————————————————————–

 

Playlists

Kraftig censur på viden om croronavirus: regeringerne, FN, WHO og de globale IT-virksomheder som Google, YouTube og Facebook samarbejder om omfattende censur vedrørende coronavirusen. Det er overhovdet ikke noget de ligge skjul på.

Tværtimod er de helt åbenlyse omkring hvordan de mener at befolkningerne skal lyves for om virussen. Derfor er det nødvendigt at du slev søger viden om virussen fra alternative medier, på alternative teknologiplatforme.

her er et par forslag til hvor du kan komme i gang med at søge sandhed om Corona virus:

Coronavirus – COVID-19 – Playlists – Se sandheden hele sandheden og kun sandheden

 

CORONAVIRUS Playlists fra bitchute.com

 

Her er 3 forskellige playlister om CORONAVIRUS hvor du får de virkelige data

 

https://www.bitchute.com/hashtag/coronavirus/

 

https://www.bitchute.com/hashtag/virus/

 

https://www.bitchute.com/hashtag/corona-virus/

 

Den her fyr er godt nok engageret i at formidle viden om coronavirusen:

Olin Live Lion_Live

https://www.bitchute.com/channel/olin_live/

 

BitChute aims to put creators first and provide them with a service that they can use to flourish and express their ideas freely.

 

Derfor er der censur på sandheden om virussen

Hele indslaget er interessant. Ca. 6 minutter inde i udsendelsen fortælles om hvordan politikerne tvinger medierne til ikke at fortælle sandheden om virussen. Det centrale for politikerne er at globalisterne kan blive ved med at tjene penge. Så det må gerne koste menneskeliv – mener politikerne og globalisterne

https://www.youtube.com/watch?v=LBXhjlxLnhQ&feature=youtu.be

————————————————————————–

Overlevelse af Coronavirus
Dette er lydversionen af showet. Gå hertil, hvis du vil se videoversionen.

Henrik er sammen med den schweizisk-italienske forfatter Piero San Giorgio for at diskutere virkningen af Coronavirus, beredskab, hvad man kan forvente i de kommende måneder og i sidste ende hvordan man overlever det. I den anden time taler vi om de langsigtede positive virkninger af virussen.

Overlevende kemiske, biologiske, radiologiske og nukleare begivenheder (inklusive Coronavirus)

https://redice.tv/red-ice-radio/surviving-the-coronavirus

 

————————————————————————–

 

ISIS advare nu sine statsborgere mod at rejse til Danmark og Europa (jyllands-posten.dk 15.03.2020 KL. 17:17 Islamisk Stat advarer terrorister: Undgå Europ, BERIT ERTMANN)

 

————————————————————————–

 

Inkompetent moralisering af WHO, hvorfor Coronavirus nu spreder sig globalt

Dette er lydversionen af showet. Gå hertil, hvis du vil se videoversionen.

Henrik giver en vigtig opdatering om Coronavirus, og hvordan inkompetent moralisering af Verdenssundhedsorganisationen fik den til at sprede sig globalt. Vi ser på en nylig pressekonference fra WHO, og hvordan situationen i Italien hurtigt bliver værre.

Tilmeld dig et medlemskab på redicemembers.com. Få fuld adgang til vores omfattende arkiver, se eller lyt til alle vores shows. Stream eller download over 1800 programmer, inklusive radioprogrammer, videoer, tv-segmenter og vores eksklusive show Weekend Warrior. Du får adgang til eksklusive videoer + alle nye videoer stilles først til rådighed for medlemmerne.

Hør udsendelsen her:

https://redice.tv/red-ice-radio/incompetent-moralizing-by-who-is-why-coronavirus-now-is-spreading-globally

————————————————————————–

PRESSEMEDDELELSE

Hermed politianmeldes Rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm for at sende unge danske mennesker til Italien – velvidende at landet er inficeret med Virus

Spørgsmål kan rettes til: tlf. 50176604

Læs mere om Rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm på dette link: http://danmarkforst.dk/

– Jeg har hørt fra lærerne, at alt er gået, helt som det skulle. Generelt har der været meget stille, og vi går efter vendingen intet nyt er godt nyt.

Rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm politianmeldes hermed for at have handlet uforsvarligt ved at sende sine studerende til Italien. Velvidende at der er farlige virus inficerede zoner i Italien.

Rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm har efter egne oplysninger fået flere henvendelser fra folk der er utilfredse med hans uforsvarlige handlinger med at sende unge danske mennesker til lande med den farlige virus.

Her kan læses mere:

Coronavirus – COVID-19 – Playlists – Se sandheden hele sandheden og kun sandheden

http://danmarkforst.dk/coronavirus-covid-19-playlists-se-sandheden-hele-sandheden-kun-sandheden/

Opfølgningen på politianmeldelsen

Mandag og tirsdag den 2 og 3 marts ringede jeg til Nordjyllands politi som politiet i Aalborg er en del af. Jeg kom til at tale med den mest stupide kvinde i telefonen. Som jeg ikke fandt ud af om var politimand. Stupidoen zoomende straks ind på mit Cpr-nummer som jeg skulle have skrevet ind i anmeldelsen. Og ivrede samtidig om at hun selv skulle ud at rejse og at livet jo ikke kunne, gå i stå. Og at der jo ikke var sket noget med de unge. Tirsdag den 3 marts 2020 ringede jeg så igen for at høre hvordan og hvorledes og kom her op i en heftig ordveksling med den kvindelige politistupido om at hun ville ud at rejse selv om risikerede at smitte mange mennesker. Så Nordjyllands politi er helet klart en politienhed der på linje med alle andre politienheder i Danmark går ind for folkemord mod hvide mennesker.

————————————————————————–

Det er Corona virus flygtninge som disse fra Iran at folketingspolitikerne ønsker ind i Danmark

#CoronavirusIran #Coronavirus #Covid19 Over 300 students stuck in Iran | Parents appeal MEA to evacuate | Coronavirus | Covid-19 3,778 views•4 Mar 2020 1 WION

————————————————————————–

En af de frygtlige løgne som medierne spreder i samarbejde med de danske myndigheder er at coronavirus ikke er farligt for børn og gravide. Der er intet videnskabelgt belæg for disse påstande. Det kan være det forholder sig på den måde. Men det er der på tods af mange påstande og antydninger fra de danske myndigheder ikke nogen som helst videnskablig verifisering af på nuværende tidspunkt (7/2-2020 Kl. 10.46).

Eksempler på hvor du presenteres for myndihedernes og mediernes påstande om at børn og gravide er mindre modtagelige for coronavirus end andre grupper:

 • Påstandene bygger på falsk dokumentation fra WHO og er skrevet af to kendte Corona løgner journalister finans.dk Corona er ikke så hård ved børn og gravide som ventet. 04.03.2020 KL. 21:00, HANNE FALL NIELSEN, Tea Krogh Sørensen
 • På sin hjemmeside sst.dk fremsætter staten den løgnagtige antydning at Corona virus er mindre farlig for gravide og børn. Det er der imidlertid ikke videnskabelig belæg for at antyde.

————————————————————————–

Medicinsk censur om croronavirus

Udsendelsen viser eksperternes had til almindelige menneskers dømmekraft. Eksperterne er enige om at høj synge det globale system som WHO – der i deres ørne er ufejlbarligt. Og at almindelige mennesker skal underkues. I første omgang ved at nægtes uafhængigt viden om sygdommen. Verdens regeringer skal også indordnes de globale systemer som FB og WHO som medicinske og autoritære overhøjheder.

(Gæster i udsendelsen: Dr Anthony Renshaw – Medical Director in Northern Europe for International SOS, a health and travel security risk services company. Philippe Legrain – Financial Analyst and Economist.  Burton Paul – Healthcare Engagement Specialist.).

Myndighederne har stort set fjernet al information om croronavirus fra Google og Facebook. Sådan at der kun optræder resultater fra medierne selv, regeringerne, FB og WHO i søgeresultaterne.

Flere kilder er endda sorteret fuldkomment fra i søgeresultaterne i Google.

De organisationer du nu modtager informationer fra hos google og Facebook er så de samme organisationer som er skyld i at virussen er blevet spredt ud over hele verdenen og at mange er døde. Altså de sidste organisationer du bør stole på: regeringerne, medierne, FN og WHO.

Can we stop the panic over Coronavirus? | Inside Story 7 Mar 2020 Al Jazeera English

————————————————————————–

Trump har lukket ned for rejsende fra EU for at beskytte den amerikanske befolkning med de vanvittige beslutninger der træffes i EU Og som nu føre til millioner af syge i EU og – ja vi ved ikke hvor mange mennesker EU ender med at få slået ihjel

( ‘We Had To Move Quickly’: Trump Defends New Travel Restrictions For Coronavirus | MSNBC•12 Mar 2020 MSNBC )

————————————————————————–

Coronavirus og 5G

Der er mange der bider mærke i at symptomerne på Coronavirus og 5G langt han af vejen er ens.

Det er blandt andet interessant at Wuhan er et samlingspunkt for forskning i biologiske våbensystemer – hvor der også skulle være avancerede forskningslaboratorier, Wuhan Research Center – Huawei, og testområde for 5G

————————————————————————–

Den danske regering og de danske myndigheder hemmeligholder viden om smitte. For på den måde at sikre at flest muligt bliver smittede.

Jf. berlingske.dk Myndighederne ventede 15 timer med at fortælle 16.000 fans om Coronasmitte på Brøndby Stadion , JENS ANTON BJØRNAGER, Journalist, Lørdag d. 07. marts 2020, kl. 07.50

————————————————————————–

Regeringen vil dræbe med sult

Efter at have åbnet grænsen for smittede personer vil regeringen nu forbyde dig at købe ind. Det skyldes at regeringen ønsker at skabe plads til flest mulige kriminelle flygtninge og indvandre – og nu vil bruge både sult og virus mod den etnisk danske befolkning. Samtidig har regeringen og sammen med ledelsen i militæret og politiet selv mand nok at æde i de tophemmelige biologisk sikrede bunkers de gemmer sig i ( ekstrabladet.dk Torsdag d. 12. mar. 2020 – kl. 00:49, Minister truer med hamstrings-forbud )

Regeringen ville ikke stoppe virussen – og nu vil regeringen også sulte den danske befolkning ( bt.dk SAMFUND  5 timer siden Fødevareminister efter lange køer: Vi kan forbyde hamstring )

————————————————————————–

Politiet

Der er i hver fald en institution der er lige så dum og stupid som altid. Her er nogen eksempler:

 • Nu skal idioterne i politiet afhente folk der ikke ønsker at udsatte sig coronasmitte – for på den måde at øge chancerne for at folk bliver smittede. Ja: idioter er de sku godt nok. ( ekstrabladet.dk Torsdag d. 12. mar. 2020 – kl. 18:41 Nægter at møde op i ‘forligsen’: Risikerer at blive hentet af politiet )

 

————————————————————————–

ekstrabladet.dk melder den 3 marts 2020 om eksplosiv stigning i antallet af smittede i Italien. Samtidig er flere danskere blevet smittede i landet. Og selv en dansk diplomat er blevet smittet i Iran. Det viser jo bare hvor farlig og ukendt hele situationen er og hvor uacceptabel en chance Rektor på Nørresundby Gymnasium, Søren Hindsholm har taget ved at sende unge danske mennesker til Italien. Dette understreges kun af at WHO advare mod at situation er meget alvorlig, uforudsigelig og eksplosiv ( Kilde: bt.dk ) (Data set i eb.dk og bt.dk 3 marts 2020 kl 20.36).

Den virus er farlig. Det er der ikke nogen tvivl om. Langt de fleste der opfordrer til at forholde sig afdæmpet til virussen eller at den nok ikke er så farlig. Har enten et meget kraftigt økonomisk incitamentet bag dette argument. Eller de har et selvstændigt ønske om at befolkningerne ikke går i panik. Så lige nu tyder alt på at virussen er farlig. Og at alle argumenter der peget i anden retning er rent ideologiske.

“WHO: Nogle lande gør ikke nok for at bekæmpe coronavirus”, UDLAND  1 time siden | Opdateret 44 minutter siden, bt.dk  jf. /ritzau/AFP

 

Live from WHO HQ – Daily Press Briefing on COVID-19 –Coronavirus•Streamed live 4 hours ago SAVE World Health Organization (WHO)

World Health Organization (WHO), Hvodkvarter, pressemøde i Geneve i Schweiz om coronavirus

————————————————————————–

Det er jo tydeligt at politikerne og medierne lyver for dig om virussen. Og de samarbejder med de globale IT-giganter om at skabe kraftig censur om virussen. Men her er en af de få videoer på YouTube der viser billeder fra Wuhan

[01.23] The collapsing of Wuhan (Wuhan coronavirus uncensored footage) | 武漢封城 草菅人命 醫療系統崩潰 •23 Jan 2020 – Hong Kong protest

————————————————————————–

Myndighederne og regeringerne ved ikke hvad de skal sige til befolkningerne

For virussen er farlig og har et meget farligt potentiale.

06.03.2020 Kr. 05.41

I en artikel af de mere ærlige kommer Ekstrabladet – måske uforvarende – til på en mere ærlig og ligetil måde at fortælle om den reelle risiko sygdommen udgør ( ekstrabladet.dk Tirsdag d. 3. mar. 2020 – kl. 17:33 293, WHO: 3,4 procent af alle Corona smittede er døde )

En ærlighed fra Ekstrabladet som de øvrige medier så bliver sparket til at yde skadesservice efter. Som hvor Politiken efterfølgende producere en række argumenter for at sygdommen ikke er så farlig endda. Politikens argumenter produceret i samarbejde med faglig direktør i Statens Serum Institut Kåre Mølbak. ( Efter forvirring om farlighed: Her er, hvad vi ved, om risikoen for at dø af Corona virus, politiken.dk SUNDHED5. MAR. 2020 KL. 08.08 LARS IGUM RASMUSSEN )

Dette er vigtigt fordi Statens Serum Institut med salget af statens vaccinefabrik opnåede meget tætte forbindelser til visse kredse i Saudi-Arabien ( ekstrabladet.dk  Sharia-sheik køber statens vaccinefabrik, Lørdag d. 11. feb. 2017 – kl. 07:01 ). Salget kan derfor godt siges at have haft et meget kontroversielt og korruptionsagtigt karakter: der godt kan beklikke troværdigheden hos ting og påstande der kommer fra Statens Serum ( jf. ing.dk Endnu værre end frygtet: Salg af vaccineproduktion kostede statskassen ca. 1,5 milliarder, Af Magnus Bredsdorff Mie Stage 24. jan 2018 kl. 18:44  ). (medwatch.dk Bjarne Corydon bag salg af vaccinefabrik, AF EKSTRA BLADET Offentliggjort: 06.03.17 kl. 15:01) Men døm selv.

————————————————————————–

Medicinsk undtagelsestilstand i USA ? Hvad vil det komme til at betyde ?

MEDICAL MARTIAL LAW IS COMING TO AMERICA

First published at 14:10 UTC on March 6th, 2020. Infowars (Watch Live) Infowars – Alex Jones Channel

https://www.bitchute.com/video/f4fpfJzqd6Pg/

 

————————————————————————–

Samtlige løgnere i statens samles nu et sted. Formålet er sammen med løgnermedierne at kunne lyve maximalt overfor befolkningen.

Pressemøde i Statsministeriet om COVID-19

06.03.20

 

Statsminister Mette Frederiksen, rigspolitichef Thorkild Fogde, direktør for organisation og borgerservice i Udenrigsministeriet Erik Brøgger Rasmussen, direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og direktør i Erhvervsstyrelsen Katrine Winding holder pressemøde fredag den 6. marts kl. 11.30 i Spejlsalen i Statsministeriet.

 

På pressemødet vil de orientere om situationen vedrørende COVID-19 og nye tiltag for at inddæmme smitte i Danmark.

 

Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke er fredag i Bruxelles, hvor han deltager i et ekstraordinært EU-rådsmøde om COVID-19. Derfor vil han ikke være til stede ved pressemødet i Statsministeriet.

 

***

 

Pressen har adgang til Spejlsalen fra kl. 10.30. Gyldigt pressekort skal bæres synligt.

 

***

 

Yderligere oplysninger: Pressesekretær i Statsministeriet, Christian Moselund Aaby, telefon +45 33 92 22 62.

————————————————————————–

Medlemmer af kongehuset og ministrene regeringen beskytter sig i sikre zoner. Samtidig sendes unge etniske danskere ind i zoner med virus. Hvad sammenhængen i dette ? Det virker mærkeligt ?

Samtidig ser det ud til at vi her i Danmark har en form for deep state der har ret til at træffe generelle liv og død beslutninger der i værste fald kan dræbe rigtig mange børn og unge. F.eks. skoleinspektører og rektoren for gymnasier. Disse mennesker har let ved i lovgivninger og retningslinjer fra staten og regeringen at træffe meget farlige beslutninger – men samtidig at bruge reglerne til at holde hånden over sig selv. Dette system kalder sig ikke noget navn; – og fremstår på den måde ikke som noget bestemt. Men på baggrund af de mange enkeltstående beslutninger der er truffet af dette system, kan man begynde at se korrekturerne af et ens tænkende system: folk der i praktisk ved tilsyneladende tilfældige beslutninger har ret til at dræbe almindelige menneskers børn.

————————————————————————–

 

Prøv at foretage den her googel søgning ved at klikke på linket så skal i bare se alt det medierne ikke fortæller om virusen

Coronavirus footage site:https://www.bitchute.com/

google.dk/search?lr=&biw=1920&bih=937&sxsrf=ACYBGNSy9CCZyfPQ4gVSmEjNwnahddlmSQ%3A1581812039666&ei=R4lIXvWbKIeMmwWV_bjwDw&q=Coronavirus+footage++site%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.bitchute.com%2F&oq=Coronavirus+footage++site%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.bitchute.com%2F&gs_l=psy-ab.12…45407.45407..48682…0.0..0.88.238.3……0….2j1..gws-wiz.hAFqaLYgz20&ved=0ahUKEwi12-aF5dTnAhUHxqYKHZU-Dv4Q4dUDCAs

 

————————————————————————–

 

Er det virkeligt hensigtsmæssigt at tvinge uforberedte danske unge ind i virusbefængte dødszoner ?

Nå vi ser film fra Kina hvor tusindvis af specialuddannede militærfolk, officerer og læger marcheres ind i de virusbefængte dødszoner – og selv blandt disse specialuddannede folk er der nu tusindvis af syge og mange døde. Så forekommer det mig ikke særlig fornuftigt at gymnasiets ledelse vil tvinge raske danske unge – uden særlige forudsætninger for biologisk krigsførelse eller andet relevant viden – ned i det sygdomsbefængte Italien.
Film optaget af almindelige mennesker i Kina – som endnu ikke har været gennem censuren i de vestlige medier – viser patienter kastes levende ind i krematorier og huse og blogkomplekser barrikaders med jernplader. Så beboerens hjem bliver deres grave. Jeg har vanskeligt ved at tror at det så kun er en almindelig forkølelse.
Eleven Emma:
»Vi er vildt bange, og vi ved, at man vil sidde med det i hovedet, når man er på restaurant eller bar, og vi er mange, som har det sådan her. Og hvad, hvis det går endnu mere amok dernede, men vi er der?« spørger hun.

https://www.nghf.dk

 

————————————————————————–

Dødsrektorerne i fanatisk dødsauktion mod Danmark

Kongehuset og regeringen går under jorden i biologisk sikrede zoner – Samtidig sendes etnisk danske studerende i døden i særlige virus dødszoner.
Fanatiske kommunister, 68ére og hippier der gennem årtier har indsat hinanden på ledende stillinger i det danske uddannelsessystem, udløser nu deres magt for at dræbe så mange etnikere dansker som muligt i en selvbestaltet biologisk krigsførelse mod Danmark.
Dræber rektorerne er selv parate til at dø i kampen for mere plads til kriminelle flygtninge i Danmark. Og sætter nu deres eget liv ind på at få dræbt så mange etniske danskere som overhovedet muligt. Aktionen bliver koordineret af den danske regering
Kamikazemedarbejderne i uddannelsessystemet har massiv opbakning i folketinget og regeringen. Der samtidig med at de selv søger tilflugt i sikrede zoner ønsker at sende den etnisk danske befolkning i døden.
Samtidig med at regeringen sender danske studerende og gymnasieelever til virusinficerede dødszoner søger regeringsmedlemmerne nu selv tilflugt i biologisk sikrede bunkers.
Rektor har talt med smittet elev på Rysensteen Gymnasium: »Vi har gjort det, Sundhedsstyrelsen anbefaler«

Jf. artiklen: “Rektor har talt med smittet elev på Rysensteen Gymnasium: »Vi har gjort det, Sundhedsstyrelsen anbefaler«” MADS KLITGAARD Journalist, Onsdag d. 04. marts 2020, kl. 15.30

————————————————————————–

Virusen kan skabe plads til 200.000 ekstra kriminelle flygtninge i Danmark

Derfor er folketingpolitikrene ivrige efter at skaffe virusen til Danmark
Ved hjælp af virusen kan folketingspolitikerene dræbe så mange danske mennesker af der bliver plads til import af op til 200.000 ekstra kriminelle flygtninge bare her i år 2020.

Tolkning ud fra artiklen: Claes Kirkeby Theilgaard Chefredaktør på 180Grader. WHO: Coronasmittede slår 3,4 procent af alle smittede ihjel 03/03/2020 18:11

————————————————————————–

Eksperter i kamp med politikere om virusen

Virusen kan være mange gange så dødelig som politikerene vil indrømme. Måske helt op til omkring 50 gange så dødelig. Eksperterne mener at folk fortjener at kende sanheden sådan at de selv danne sig meninger om egen sikkerhed.

Tolkning skrevet med inspiration i artilen: Af: Christian Kloster, Tirsdag d. 3. mar. 2020 – kl. 21:42 398 Coronaballade i Sverige: Folk er ikke dumme Eksperter beskylder svenske myndigheder for at bagatellisere coronarisiko

————————————————————————–

Hvor er støttepunktet hvor samfundet og regeringerne mister kontrollen med virussen ? Det kan være vanskeligt at sige præcist. men udsendelsen argumenterer for at hvis sygdommen begynder at spredes på sygehuse; så er det et udtryk for at myndighederne har mistet kontrollen med spredningen.

WARNING: If This Happens… Its Game •4 Mar 2020 Canadian Prepper

————————————————————————–

Hvad er det ved den her virus der gør den menget vanskelig at håntere ?

#outbreak #coronavirus #pandemic 5 Reasons the Coronavirus (COVID-19) may soon spiral out of control •27 Feb 2020 City Prepping

————————————————————————–

Frie tanker om virusen, 2 marts 2020

Jeg er faktisk kommet i tvivl om hvad det hele er for noget med den der croronavirus. Der er døde 3000 på et par månneder. I samme periode er der nok døde 150000 af almindelige influensa. Jeg syndes alt det hype der er omkring virusen er ved at være overdrevet. Jeg er måske ved bedre at kunne forstå de regeringer der siger vi nok skulle tage det noget med ro. Jeg syndes efterhånde det ligner en medieopstilling som visse globale aktører tjener tykt og fedt på. Vi får jo ikke noget at vide fra folk der har haft den. Det begynder at virke mærkeligt.

————————————————————————–

EU forhindre at stoppe virussen, 2 marts 2020

EU nægter igen og igen krav om at lukke grænserne for at forhindre spredningen af virussen

På baggrund af pres fra folketingspolitikerne i Danmark afviser EU at lukke de indre grænser for at forhindre spredning af virussen. Den danske regering og EU kæmper nemlig hånd i hånd for at skabe plads til kriminelle flygtninge i Europa og Danmark

————————————————————————–

2 marts 2020

Løgnerpressemøde fra regeringen. Smittede fra Iran og Kina skal frit kunne rejse ind i Danmark og så vil løgnerregeringen og løgnermedierne inddemme de syge så de ikke smitter flere. Planen er så løgnagtig og skør at vi kun venter på at løgnerpartier Dansk Folkeparti siger det er en god ide.

————————————————————————–

Jakob Tage Ramlyng er i påstået isolation over virus – men noget ved historien stemmer ikke

Der er et eller andet der ikke helt stemmer med den historie der. Nu har han levet sammen med sin familie i den lejlighed der. Familien er så ikke smittede. Selv om virussen smitter med tæt omgang mellem mennesker? Og nu er han så flyttet til en anden lejlighed. Selv om virussen også er kendt for at smitte gennem berørte flader? Og den ikke smittede del af familien bliver så boende i den inficerede lejlighed + Mens han selv flytter ud i en frisk lejlighed? Det er lidt af en mærkelig historie. Men med ham har myndighederne jo et mundstykke – og et – troværdigt – vidende.

Så kan vi vel godt konstatere at hele den historie dens narrativ og udvikling der er så belejlig og bekvem for eliten at vi kan konstatere at hele historien er løgn ? “Danmarks patient nul er rask og ude af karantæne: – Nu er jeg fri https://nyheder.tv2 Jakob Tage Ramlyng er rask. Foto: TV 2

————————————————————————–

Dræberrektor Søren Hindsholm tager chancer med menneskeliv hos etnisk danske unge

Det er jo tydeligt at rektor for Nørresundby Gymnasium Søren Hindsholm er ude på dybt vand. Så sent som i dag er danskere kommet hjem med smitte fra civiliserede lande som Tyskland i højtudviklede byer som München; efter kun at have været der til en rolig begivenhed som en konference. Problem med rektor Søren Hindsholm´s kampagne for at eleverne skal tage af sted til Italien er ikke alene om de kommer sunde og raske hjem. PROBLEMET ER AT DEN BESLUTNING HAN TAGER, ER EN CHANCE. OG DET ER NETOP DET´ AT HAN TAGER EN CHANCE – SOM KAN VÆRE EN SIKKERHEDSMÆSSIG RISIKO – SOM ER DET PROBLEM DER ER MED HAM. Og det er et problem der er med ham´; helt uafhængig af det virus der nu er det centrale. En chance en mand i hans position ikke skulle tage. Men som han tager. Det viser at han er ved at være lagt ude. Og han ikke har saglige argumenter at bakke sin beslutning op med. Men som han nu stædig holder fast i. Det eneste han nu har at bakke sine beslutninger op med er politianmeldelser og trusler mod de borgere der ikke er enig i hans beslutninger: dette viser jo kun hvor presset og desperat manden er. Alle Søren Hindsholm´s beslutninger bygger på følelser og ikke på fornuft.

————————————————————————–

For de såkaldte dødsrektorer er etnisk kriminalitet og etniske overgreb ikke længere nok straf mod de etnisk danske elever: nu ønsker rektorerne også at anvende virus for at skabe plads til flere flygtninge på gymnasierne.

Gymnasier med mange indvandrerelever har problemer med social kontrol, uro og dårlig opførsel: »Vi bliver simpelthen nødt til at opdrage eleverne«

Jf. b.dk Cathrine Bloch Journalist på Christiansborg, Gymnasier med mange indvandrerelever har problemer med social kontrol, uro og dårlig opførsel: »Vi bliver simpelthen nødt til at opdrage eleverne« Søndag d. 01. marts 2020, kl. 20.04

————————————————————————–

Så helt enorm bund korrupt er WHO. Halvdelen af deres milliard budget går f.eks. til luksushoteller. Og de team der skal bekæmpe Coronavirus er helt udsultet grundet de høje lønninger til ledelsen. Det er sikkert fra WHO dødsrektor på Nørresundby Gymnasium Søren Hindsholm modtager sine ordre fra. Hvis han da ikke ligefrem har en lønnet stilling i dem.

 

Coronavirus: How WHO Corruption Helped It Spread 22 Feb 2020 China Uncensored

 

————————————————————————–

 

På den her måde hjalp WHO Kina med at få spret virusen rundt over hele verdenen: Coronavirus: How WHO Corruption Helped It Spread 22 Feb 2020 China Uncensored

————————————————————————–

Sådan bruger Kina FN og WHO til at fremsætte misvisende information om virusen: China’s Coronavirus Scam | Coronavirus Spreads in Middle East 28 Feb 2020

————————————————————————–

Misbruger virusfrygt til at gennemtvinge pension reform

Nåe ja… det var derfor Emmanuel Macron nu kan gennemfør sin pensionssvindel i Frankrig. Ved hjælp af den lov der forbyder han folk at lave effektive moddemonstrationer. Nu kan han så bruge alle de penge han svindler fra det arbejdende Frankrigs pension til import af kriminelle flygtninge.

Jf. Virusfrygt får Frankrig til at forbyde store forsamlinger 29/02/2020 17:18 Claes Kirkeby Theilgaard Chefredaktør på 180Grader.

Jf. Macron tryner parlamentet i ly af corona-virak: Tvinger pensionsreform igennem, AF DR’S INTERNATIONALE KORRESPONDENT Stéphanie Surrugue, 1. MAR 2020 KL. 14.36

————————————————————————–

Dødsrektorerne sender etnisk danske elever i døden
Samtidig med at den danske regering og det danske folketing gør klar til at modtage stærkt kriminelle Corona virus flygtninge der ikke længere tør opholde sig i sine hjemlande sender selvbestaltede selvtægts grupper af rektorer ( de såkaldte dødsrektorer ) uforberedte danske unge med busser ud i de inficerede zoner i fremmede lande.
” Nørresundby Gymnasium og HF sender ifølge Nordjyske fire klasser på studietur til Italien, hvor flere end 1000 mennesker er smittet.”
Horder af kriminelle flygtning sendes til Danmark – Samtidig sendes uforberedte danske unge ud i virusinficerede zoner i fremmede lande for at skabe plads til flygtningene i Danmark.¨

Rektorendes ønske er at mindske den etnisk danske befolkning og derved hjælpe regeringen og folketinget med at skabe plads til flere kriminelle flygtninge.
Gennem de seneste måneder har vi set hvorledes flygtninge og indvandre har omdannede de danske gymnasier til centre for overgreb- og psykisk vold mod etnisk danske unge. Men nu mener rektorende der står bag den planlagte etniske vold på gymnasierne ikke længere at flygtningekriminaliteten i sig selv er nok – . Derfor ønsker rektorerne nu at sende etnisk danske gymnasieelever ud i de inficerede virus zoner.
For de såkaldte dødsrektorer er det nemlig ikke længere nok for bestræbelserne på at udvise troværdig loyalitet mod regeringen og folketinget kun at anvende etnisk kriminalitet og vold mod de etnisk danske elever. Rektorerne ønsker nu også at bruge virus.
LIVE: Rektor nægter at droppe studietur – får trusler
Få de seneste opdateringer i Ekstra Bladets LIVE-dækning lige her, Søndag d. 1. mar. 2020 – kl. 06:25

————————————————————————–

Dødsrektor med ret til at dræbe

Rektor Nørresundby Gymnasium Søren Hindsholm sender af rent økonomiske årsager gymnasieelever ind i den virusbefængte dødszone i Italien. Galninge som ham vil til enhver tid følge regeringens ordre om at dræbe etnisk danske mennesker.
Og det kræver Rektor for Nørresundby Gymnasium Søren Hindsholm nu at politiet hævder han ret til. Rektor for Nørresundby Gymnasium Søren Hindsholm vil nu sætte politiet ind mod folk der er imod ham.
Uanset hvor mange menneskeliv det må koste er den mand ligeglad. For folk som ham er almindelige etnisk danske mennesker – herunder hans egne elever ikke andet end kanonføde.
Rektor Søren Hindsholm hamre og hamre jo på at ministeriet syndes det stadig er ok at tage derned. Og så er det jo i Nordjylland så kan slår jo også på at de ikke kan få pengene tilbage. Han virker i det hele taget meget ivrig efter at de skal af sted
Unge i den alder er jo stærkt pressede af gruppementalitet. Se bare de højtuddannede teknikere på atomkraftværket i Japan. De forsatte jo også deres arbejdet af solidaritet med kollegaerne. At rektor og andre voksne i den grad har påvirket de unge, er et våben der er anvendt mod de unge
Det at de måtte komme uskadte hjem er ikke nogen undskyldning for den forbrydelse der nu bliver begået: det uforsvarlige er at sende dem derned. Det er den handling der er den uansvarlige.
I den seneste tid har vi set mange eksempler på hvordan rektorerne mishandler de etnisk danske elever der lider hårdt på de globaliserede helvedeskedler som de danske gymnasier efterhånden har udviklet sig til. Blot de etnisk danske elever forsvarer sig med det mindste lille pip anvendes terrorlovgivningen mod dem af politiet og PET; hvad er er mange eksempler på. Det er rent folkemord mod hvide mennesker.

Jf. nordjyske.dk Nørresundby Gymnasium sender fire klasser til Italien: Rektor har modtaget trusler, Jacob Andersen Journalist

————————————————————————–

Nej. Når oplysninger spreder sig uden om medierne og uden om regeringerne, Så skyldes det at folk i den vestlige verden slet ikke stoler på regeringerne og medierne. Der er en meget hastig svindende tillid til medierne, politikerne og regeringerne i den vestlige verden og i Danmark. Mennesker kan instinktivt mærke at regeringerne og medierne ikke vil dem noget godt. Og søger derfor selv information. Dette bekæmpes af medierne, politikerne og regeringerne ved at udrulle stadig mere censur og stadig flere krænkelser af ytringsfriheden. Men den stigende censur og undertrykkelse af information som regeringerne udøver i samarbejde med de globale medier, øger kun befolkningens mistillid til globalisterne og de regeringer og medier de har kontrol over. Globalisterne sætter allerede nu politi og militær ind mod folk for at opretholde censurens magt – så spørgsmålet er: hvor langt er globalisterne parate til at gå for at opretholde deres magt på bekostning af befolkningerne?

Jf. BT.dk SAMFUND 1. mar. 2020 – 9.54 Millioner af Twitter-konti spreder misinformation om coronavirus – muligvis i koordineret angreb JEPPE ELKJÆR ANDERSEN

————————————————————————–

Spil viser hvordan regeringerne smitter befolkningerne med virus – nu forbydes spillet. fordi regeringerne vil beholde den viden for sig selv.
China bans virus-themed smartphone game amid coronavirus outbreak

Jf. China bans virus-themed smartphone game amid coronavirus outbreak 29 Feb 2020 SAVE Sky News Australia

 

————————————————————————–

Dødsrektor gennemtvinger studieturen til Italien

– Det ligner mest af alt afprøvningen af et biologisk våbensystem
Trods elevernes instinktive bekymring gennemtvinger Rektor Søren Hindsholm, Nørresundby Gymnasium og HF, i dag søndag at eleverne tager afsted til Italien. Den helt uansvarlige rektor har i samarbejde med mange offentligt ansatte anvendt store ressourcer på psykologiske overtalelsesteknikker overfor de danske gymnasieelever. For at få dem til at tage af sted.
Avisen Nordjyske er også med til at sprede falsk tryghed om turen ved ikke at stille de relevante kritiske spørgsmål til fornuften i overhovedet at tage af sted. Tværtimod giver avisen masser af taletid til den smiskede Rektor Søren Hindsholm.
I en tid hvor flere og flere lande lukker grænserne af virusfrygt er denne håndtering af turen – med kraftige psykologiske overtalelse teknikker anvendt mod de unge – naturligvis helt uansvarlig.
Dette er helt uansvarligt selv om alle måtte komme raske hjem.
I mange lande kan der ses grædende studerende der ikke kan komme hjem. Fordi deres egne hjemlande ikke vil tage imod dem.
I både Norge og Danmark er sundhedssystemerne helt pressede i bund på grund af 1 til 3 smittede.
Så den her rejse bunder bestemt ikke i fornuft. Adspurgt siger Rektor Søren Hindsholm at han ikke vil miste de penge det koster at aflyse turen. Derfor skal de unge afsted. Men der stikker sikkert mere dystopiske dagsordner under.
Er det virkelig så langt den danske stat er parate til at gå når den mangler menneskelige forsøgsdyr til afprøvning af biologiske våbensystemer ?

jf. ekstrabladet.dk Af: Emma Busk Torsdag d. 27. feb. 2020 – kl. 21:51 108 Skal på studietur til Rom: Vi håber turen bliver aflyst

————————————————————————–

folketingspolitikerene beder alle skoler og gymnasier tage på studietur til Italien. på den måde kan der blive plads til flere flytgninge i danmark

Jf. DANIEL SKINBJERG 29.02.2020 KL. 00:00 Virusfrygt: Japan beder alle skoler om at holde lukket en måned

————————————————————————–

Blitz: Was the Coronavirus Unleashed to Combat Viral Anti-Semitism? (2-27-20)

Kyle går over dagsordenerne med problemreaktion-løsning, der spilles her, herunder hvordan antisemitisme spreder sig som ”pesten”, og hvordan noget skal gøres!

http://www.renegadebroadcasting.com/blitz-was-the-coronavirus-unleashed-to-combat-viral-anti-semitism-2-27-20/#more-22106

————————————————————————–

Eksterper er enige med regeringen: raske smittebære skal lukkes ud i den etnisk danske befolkning så der kan skabes plads til flere flygtninge fra Tyrkiet

Jf. SEBASTIAN BJERRING JENSEN, SAMFUND 29. feb. 2020 – 13.03 Virus-ekspert: Panikken er gået for vidt

————————————————————————–

Derfor er der censur på sandheden om virussen
Hele indslaget er interessant. Ca. 6 minutter inde i udsendelsen fortælles om hvordan politikerne tvinger medierne til ikke at fortælle sandheden om virussen. Det centrale for politikerne er at globalisterne kan blive ved med at tjene penge. Så det må gerne koste menneskeliv – mener politikerne og globalisterne

Jf. Coronavirus: Worst-hit countries boost containment efforts – BBC News •28 Feb 2020 BBC News

 

————————————————————————–

Er det virkeligt hensigtsmæssigt at tvinge uforberedte danske unge ind i virusbefængte dødszoner ?
Nå vi ser film fra Kina hvor tusindvis af specialuddannede militærfolk, officerer og læger marcheres ind i de virusbefængte dødszoner – og selv blandt disse specialuddannede folk er der nu tusindvis af syge og mange døde. Så forekommer det mig ikke særlig fornuftigt at gymnasiets ledelse vil tvinge raske danske unge – uden særlige forudsætninger for biologisk krigsførelse eller andet relevant viden – ned i det sygdomsbefængte Italien.
Film optaget af almindelige mennesker i Kina – som endnu ikke har været gennem censuren i de vestlige medier – viser patienter kastes levende ind i krematorier og huse og blogkomplekser barrikaders med jernplader. Så beboerens hjem bliver deres grave. Jeg har vanskeligt ved at tror at det så kun er en almindelig forkølelse.
Eleven Emma:
»Vi er vildt bange, og vi ved, at man vil sidde med det i hovedet, når man er på restaurant eller bar, og vi er mange, som har det sådan her. Og hvad, hvis det går endnu mere amok dernede, men vi er der?« spørger hun.

28 Feb. klokken 14:47

————————————————————————–

Sådan en slyngel er jo nok ligeglad med hvad han skal fyre af. Bare han får skovlet penge ind i gabet
Erfaren cheføkonom: Coronavirus er alvorlig, men ingen finanskrise
Mangeårig cheføkonom i Nordens største finanskoncern afviser enhver sammenligning mellem effekten af coronavirus og finanskrisen. Men han udelukker ikke, at også lande i Europa kommer til at opleve, at væksten går baglæns på grund af coronavirus.

 

Jf. Povl Dengsøe , Erfaren cheføkonom: Coronavirus er alvorlig, men ingen finanskrise, Fredag d. 28. februar 2020, kl. 09.53

————————————————————————–

Nørresundby Gymnasium skal gøres til virusbefængt dødsmaskine.

Galningene og satanisterne blandt skolelærer og folketingspolitikere vil tvinge etnisk danske unge på studietur i virusbefængt dødszone. For satanisterne er etnisk danske unge ikke andet end medicinske forsøgsdyr.

Emma – og veninden Natascha:

»Vi er vildt bange, og vi ved, at man vil sidde med det i hovedet, når man er på restaurant eller bar, og vi er mange, som har det sådan her. Og hvad, hvis det går endnu mere amok dernede, men vi er der?« spørger hun.

https://www.nghf.dk/

28 Feb. klokken 6:46

————————————————————————–

Flygtningekriminalitet er ikke længere nok for de blodtørstige folketingspolitikere. Folketingspolitikere bruger nu også våben som kraftige virusser mod den danske befolkning

27 Feb. klokken 9:20

————————————————————————–

Ud over at være løgnere og bedragere der skal forgifte Danmark med løgn og ondskab er journalister nu også blevet til biologiske våben der skal dræbe den etnisk danske befolkning med virus.

————————————————————————–

Regeringen har hele tiden planlagt en epidemi i Danmark

Jf. Claes Kirkeby Theilgaard Chefredaktør på 180Grader.Myndigheder: Coronasmitte i Danmark har været forventet 27/02/2020 08:45

————————————————————————–

Nu er det lykkedes politikerne og medierne at få virussen ind i Danmark. Nu vil regeringen bruge enhver form for løjn og bedrag for at få virussen spræt så meget som muligt i den danske befolkning.

Jf. BERIT ERTMANN jp. 27.02.2020 KL. 08:06 OPDATERET 27.02.2020 KL. 08:39 Sundhedsministeren om dansk coronavirus: »Vi bruger karantæne, når det er nødvendigt«

————————————————————————–

Så ekstrem fulde af løgn er medierne, FN og politikerne

Coronavirus outbreak: What went wrong in the early days •24 Feb 2020 CBC News: The National

————————————————————————–

Derfor brændes Coronavirus patienterne levende Woman Released From Hospital: Coronavirus Patients Were Taken to Crematorium While Still Alive

Woman Released From Hospital: Coronavirus Patients Were Taken to Crematorium While Still Alive •25 Feb 2020

————————————————————————–

26 Feb. klokken 4:15

Så ekstrem fulde af løgn er den danske regering, det dansek folketing og de danske medier. De er fulkommen fulde af løgn og du kan overhovedet ikke tro på noget som helst af det de siger.

jf. MARTIN TØNNER Korrespondent i Sydeuropa, Provinshospital fik smitten til at eksplodere: »Alt, hvad de siger, er løgn – intet er under kontrol«

————————————————————————–

BREAKING: CHINA EXTERMINATES CITIZENS IN ATTEMPT TO CONTAIN SUPER VIRUS – NEW CASES IN ITALY – IRAN!

First published at 02:53 UTC on February 22nd, 2020.

https://www.bitchute.com/video/7DpKqOGkiVzy/

————————————————————————–

Chinese covert Military spreading virus, Bio Weapon or Prankster, Or JUST reward of the wicked?

22 Feb 2020 2 0 LastCall Suriname

————————————————————————–

Folk i Kina er ved at gå amok på hinanden i frustration. Folk falder døde om på ganden mens folk går ligegyldige forbi.

First published at 20:01 UTC on February 21st, 2020.
https://www.bitchute.com/video/02wVSYRUvLVe/

————————————————————————–

Folk i infiserede områder er ved at bryde sammen – Aligevel ønsker folketingspolitikerene på at få virusen udbredt i den etnisk danske befolkning.

First published at 02:39 UTC on February 24th, 2020.
https://www.bitchute.com/video/6R2HflK0j1nY/

————————————————————————–

Jammen der har vi jo så baggrunden for Virus en – nu kan hele industriens egenskab overføres til bankerne

Millioner af kinesiske virksomheder står over for kollaps – FINANS

Jf. DANIEL SKINBJERG, finans.dk 24.02.2020 KL. 11:11, Millioner af kinesiske virksomheder står over for kollaps

————————————————————————–

Hvordan er den sygdom som folketingspolitikerne ønsker at du bliver smittet med ?

3 COVID-19 Cases As Described By Doctors In China 23 Feb 2020Chubbyemu

————————————————————————–

Coronavirus outbreak: Israel blocks arrivals from Seoul •23 Feb 2020 Al Jazeera English

————————————————————————–

Google og Facebook forbereder massiv censur i Europa og USA
Sådan samarbejder medierne, politikerene, FN, WHO og de globale IT virksomheder om at censurere ved der kommer frem af informationer

https://www.bitchute.com/video/aZjk3fVIhYnv/

HOW SOCIAL MEDIA OVERLORDS PARTNER WITH WORLD HEALTH ORGANIZATION WHO TO SILENCE TRUTH, CORONA VIRUS

FREE SPEECH ON FIRE, First published at 16:21 UTC on February 19th, 2020.

————————————————————————–

Mere end 10 procent af verdens befolkning er nu i karantæne – tænk over det. Det er alvorligt – Uanset hvad der ligger bag.

https://www.bitchute.com/video/4kVUl6NBgLlo/

First published at 06:50 UTC on February 22nd, 2020. #CORONAVIRUS #WUHAN #MARTIALLAW channel image Infowars (Watch Live)

————————————————————————–

FN arbejder kun for Kina. Og nægter at stille spørgsmål ved Kinas rolle i udbredelsen af virusen

Coronavirus: Japan gov’t defends handling of ship quarantine •20 Feb 2020 Al Jazeera English

————————————————————————–

Er virusen i virkeligheden et skalkeskhul og røgslør der skal dække over de globale storbankers økonomiske forbrydelser mod USA og Europa. Det stemmer jo fint med det meget forvrængede og modstridende data der kommer ud af kina. Handlen i døren er: Kina får mulighed for at udrense en masse disidenter og stobankerne kan skyde skylden for den økonomiske katastrofe på virusen ?
Børsbarometer: Storbank advarer om forestående aktienedtur – investorerne har slet ikke forstået alvoren
Aktiemarkedet har taget coronavirus overraskende roligt, og dette bekymrer den amerikanske storbank Goldman Sachs. Banken advarer således om en forestående aktiekorrektion, fordi investorerne undervurderer, hvor ondt udbruddet gør på virksomhedernes indtjening.

Jf. Sara Sjølin, berlingske.dk Børsbarometer: Storbank advarer om forestående aktienedtur – investorerne har slet ikke forstået alvoren, Fredag d. 21. februar 2020, kl. 13.58

————————————————————————–

Er virussen i virkeligheden slet ikke særlig farlig – Men bruges som en undskyldning for at indfange og udrydde politiske modstandere ?
Hvad er de billeder der undslipper Kina udtryk for ?
Meget dramatiske billeder slipper ud fra Kina. Det er intet at gøre med de sommerfugle søde fortællinger som de danske medier bruger til at forklare hvad der sker i Kina. Over 750.000.000 mennesker er nu i karantæne. Det er ikke noget man gør hvis ikke det er meget alvorligt. Folk forsegles levende i deres huse. Mens mistænkte syge bindes og gennemtæskes. Samtidig erkender flere og flere at der kan være noget om rygterne med at virusen er udviklet af det kinesiske militær.

First published at 12:47 UTC on February 20th, 2020. channel image TheCrowhouse

https://www.bitchute.com/video/Xe271S_2YBE/

————————————————————————–

Det sætter jo Danmarks vanvittige flygtningepolitik i rellief – de andre lande vil ikke engeng tage drees egen befolkning ind i landet – Mond ikke tosserne i Folketinget tilbyder dem asyl i Danmark ?
https://www.youtube.com/watch?v=KE0GNK1XKRI

#PakistaniStudentsStuckInWuhan #Coronavirus #WuhanVirus WION Dispatch: Pakistan refused to evacuate students from Wuhan | Students speak through WION •20 Feb 2020 992 33 SHARE SAVE WION

————————————————————————–

Myndighederne tikker nu befolningen om at tro på myndighederne

Restaurant clobbered by coronavirus rumour •19 Feb 2020

————————————————————————–

Ny svindel for at holde virusen hemmelig

The latest from Hubei, epicenter of the coronavirus

 

 

The latest from Hubei, epicenter of the coronavirus19 Feb 2020 CNBC Television

 

————————————————————————–

CBS udsætter de studerende for virus i det omfang politikerene forlanger det

https://www.cbs.dk/pressen/nyheder/coronavirus-update-0

————————————————————————–

THE ELITES WANT MORE POWER OVER YOU AS CHINA’S VIRUS SPREADS 02:23 00:07 First published at 23:11 UTC on February 19th, 2020. channel image We Are Change wearechange

https://www.bitchute.com/video/NfMy1JYQLuA/

————————————————————————–

BOOM SCIENTISTS NOW SAY CORONAVIRUS PROBABLY MAN MADE FROM CHINESE LAB, ITS GUNNA GET BAD 23 First published at 15:28 UTC on February 16th, 2020. #CORONAVIRUS channel image Tim Pool @Timcast

https://www.bitchute.com/video/_FRRgKBBmAE/

————————————————————————–

ZUCKERBURG ASKS GOVERNMENT HOW TO CENSOR YOUR POLITICAL SPEECH! RIP FREE SPEECH! First published at 18:50 UTC on February 19th, 2020. channel image Lisa Haven LisaHaven

https://www.bitchute.com/video/gN52BI33GrHr/

————————————————————————–

Kineserne vil ikke længere benægte at virusen er udviklet i et våbenlabatorium

CORONAVIRUS WAS MOST LIKELY MADE IN A WUHAN BIOLAB. MULTIPLE SOURCES. First published at 21:09 UTC on February 16th, 2020. channel image Coronachan coronachan

https://www.bitchute.com/video/PhZVvVdNYZI/

————————————————————————–

 

The Truth About the Coronavirus – ORIGINS? 18 Feb 2020 Stefan Molyneux

————————————————————————–

Politikerene og Globalisterne har nu valgt at sprede virusen ud over hele verdene ved hjælp af tuidender af raske smittebære

https://www.youtube.com/watch?v=iPpAsRJJ14E

#Coronavirus #DiamondPrincess #CruiseShipQuarantine Japan ends ‘failed’ coronavirus quarantine on cruise ship | DW News •19 Feb 2020

————————————————————————–

Nu tror ikke engang de løgnagtige medier i USA på tal fra Kina om virusen

China accuses Wall Street Journal of racism, deports three reporters •19 Feb 2020

————————————————————————–

CORONAVIRUS UPDATE: BIG TECH CENSORSHIP? 73,000 OFFICIAL CONFIRMED INFECTED

First published at 11:05 UTC on February 18th, 2020. #CORONAVIRUS #COVID19 #WUHANFLU channel image Styxhexenhammer666

https://www.bitchute.com/video/HCUaPKIjAok/

————————————————————————–

Passager tikker om at komme hej til England og smitte andre

Coronavirus cruise: British passenger David Abel asks to be evacuated off Diamond Princess ship •17 Feb 2020 Channel 4 News

————————————————————————–

Myndighederne og de globale virksomheder pumper nu bevist raske smittebære rundt i hele verdenen.

Westerdam passenger with coronavirus slips through screening •17 Feb 2020 CBC News: The National

————————————————————————–

Hundrede af smittede sluppet fri i et af verdens fattiste og mest korrupte lande

Folketingspolitikrene brugte Cambodia – et af verdens fatigeste og mest korrupte lande som trindbræt til at sende raske smittbære rundt i hele verdenen

Tusindvis af passagerer på ‘The Westerdam’ blev sluppet løs. Så rejste de i alle tænkelige retninger. Nu er den første fundet smittet med corona

 

Scramble to track Westerdam passengers after COVID-19 •17 Feb 2020

————————————————————————–

5.000.000 mennesker flygtede fra virisen før det overhoved blev lovligt at tale om den. Så der er noget galt lige der.

Døds raten kan være op til 25 procent

Analyser tyder på at virussen kan være kunstig for forskning i militæret. Og innholder raster af AIDS virus.

 

Interview With Investigative Reporter Josh Philipp on the Coronavirus | Larry Elder Show

 

Interview With Investigative Reporter Josh Philipp on the Coronavirus | Larry Elder Show •13 Feb 2020 8.3K Larry Elder

————————————————————————–

Deres hjem bliver deres grav

 

————————————————————————–

Hele bygningskomplekser forsegles med jernplader med mennesker inde i

Is China Locking up Entire Residential Buildings With People Inside to Stop the Coronavirus?

Riham Darwish Published February 9th, 2020 – 10:30 GMT

https://www.albawaba.com/node/china-locking-entire-residential-buildings-people-inside-stop-coronavirus-1337918

————————————————————————–

Grafiske og chokerende optagelser fra Kina viser, hvad der virkelig foregår bag kulisserne i den kinesiske karantænezone.

Ser det ud som om de virkelig ‘behandler’ mennesker eller leverer sundhedsydelser i denne video? Dette er meget meget mere end bare en influenza, helt sikkert …

DISTURBING FOOTAGE REAL FOOTAGE FROM CHINA VIRUS ZONE, First published at 07:47 UTC on February 14th, 2020. channel image StopFundingisrael Stopfundingisrael

https://www.bitchute.com/video/0Pcr17GbCsl2/

————————————————————————–

 

KINESISK HOLOCAUST 2020: CORONAVIRUS ELLER NERVEGAS-TOKSIN? HELE FAMILIEN ER DØD.

https://www.bitchute.com/video/dymm6AolQDaf/

First published at 07:56 UTC on February 14th, 2020. channel image StopFundingisrael

————————————————————————–

 

Er regeringenes ønske om import af raske smittebære til danmark en form for biologisk krigesførelse ?

 

#coronavirus #equifax Coronavirus Plague Warfare? | China Behind HUGE US Hack 15 Feb 2020 China Uncensored

————————————————————————–

Sådan lyver den danske regering om coronavirus. Del denne video på Facebook sådan at at den danske befolkning bliver advaret

Speaking up about the coronavirus – but at what cost? | The Listening Post (Full)

 

Speaking up about the coronavirus – but at what cost? |15 Feb 2020

————————————————————————–

Lyt godt efter hvad ham kunstneren siger

Coronavirus cases have risen sharply in China •13 Feb 2020 Channel 4 News

————————————————————————–

Krematorierne kan ikke længer følge med – Hvorfor forbyder Facebook nu opslag om virusen

China Funeral Homes Overloaded Amid Virus | NTDTV •13 Feb 2020

————————————————————————–

Nu svindeler Kina med statistiken for at sløre sandheden

China coronavirus deaths and cases spike – BBC News •13 Feb 2020

————————————————————————–

Bare tag det stille og roligt. det er bare som en almindelig forkølelse

Syge spærres nu inde i små jernkasser der stå bag på biler – folk skriger af angst når de er i jernkasserne.

First American Dies From COVID-19 In Wuhan, China | NBC Nightly News Feb 2020

————————————————————————–