CELESTE SOLUM: Avancerede biologiske systemer er af eliten sat i værk for at fremme ADHD og tilsvarende sygdomme

 

[Jeg håber i vil lytte til denne udsendelse. Den fortæller hvad det er for en ondskab vi står overfor. Det er bare en lille flig af hele systemet]

 

Da CELESTE SOLUM undersøgte andre ting, fandt hun ud af at eliten har tophemmelige projekter kørende der skal nedbryde og degenerer mennesket. Projekterne har været kørende siden afslutningen af WW2. Her beskrives kun en lille flig af hele projektet (Den krig hvor jøderne fik kontrol med hele systemet, Karsten)

 

En lille flig af det hun kom ind på, viste sig at være arbejdet med at fremme opløsningen af menneskets sind med eksempelvis ADHD og tilsvarende sygdomme.

 

Da hun fandt ud af det har hun skabt dette delprojekt der straks kan udgives.

 

Som jeg grundlæggende forstår det arbejder eliten på at blødgøre levende væsner. F.eks. Cellemembran. Så de bliver transparente. De tager eksempelvis den naturlige teknologi fra når et æg og en sæd møder hinanden og udbreder sammensmeltningen til alle cellerne. Men de bruger alle midler de kan komme på ud over det.

 

På grund af tidspres har hun kun kunnet nå at se på det indenfor ADHD. Elitens projekt er meget omfattende.

 

Hvor længe har de haft denne teknologi? Langskallerne i Egypten og Peru er muligvis kunstig skabte – med en svarp i næsen. (35 minutter inde i udsendelsen.)

 

Når slangernes blod bruges i vacciner, er vi tæt på mærket – giftslanger

 

Du kan faktisk ikke længere stole på nogen mht. fødevare

 

De her ting kan overføres til dig på få øjeblikke: en kort berøring eller en indånding. Så man kan egentlig ikke beskytte sig.

 

CELESTE SOLUM ~ OPERATION ADAM – DIRECTED EVOLUTION

 

https://www.bitchute.com/video/IKkBZERQlabI/