Sådan bilder læger og folketingspolitikerne folk ind at børn kan få Corona

Børnene er ikke smittede med – Corona – men med vaccinerne

 

Af Karsten Holt Larsen, 23 august 2021

 

Denne artikel bygger på en fabelagtig god iagttagelse gjort af Ghita, hvorfra jeg til min omtale af artiklen i EB (Tårnhøj smitte blandt børn, Af Signe Søgaard, 22 august 2021) modtager følgende kommentar:

 

”Jeg tænker det måske endda kan være fordi deres voksne er prikket, og måske derfor shedder med virus og eller varianter. Det er bare en tanke fordi jeg selv synes at opleve det.”

 

Ja naturligvis. Der er derfor børn nu pludselig får de symptomer som lægerne og politikerne påstår er Corona.

 

Corona dødsfaldene skyldes vaccinen

 

Vi ved at dem der dør af – Corona – alle er vaccinerede mod Corona eller i den første fase af – den falske pandemi – mod influenza. Og at vaccinen indeholder dybt skadelige ting der spreder sig til andre mennesker man har omkring sig. I hjemmet eller på arbejdet.

 

Nogle af tingene i den substans som politikerne og lægerne kalder: – vaccine – har en særegen form for magnetisme. Hvorved den uvaccinerede person begynder at suge mere – giftstof – til sig fra andre personer der er inficerede med vaccinen. Når først vedkommende oprindelig får en smule på sig.

 

Det Ghita her tænker på er at dette naturligvis også gælder børn.

 

Hvis forældrene er smittede med vaccine, vil dette forårsage spillover mod børnene. Der så bræger det hen i børnehaven, vuggestuen eller skolen. Samt selv bliver syge af vaccinen – med Corona symptomer – og også kan sprede giftstofferne fra vaccinen over i andre børn.

 

Herefter kan politikerne og lægerne gå i gang med at vaccinere børnene.

 

Som vi ser i Australien, sker det i nogle tilfælde ved at børnene indfanges i titusindvis i store stadion og arenaer. Uden adgang for forældre. Hvorefter børnene tvangsvaccineres. Selv om det først skete for få dage siden er flere børn allerede døde eller invaliderede.

 

Lægerne er et dødbringende folkefærd der ønsker at dræbe

 

Det samme ønsker Folketingspolitikerne her i Danmark. I samarbejde med lægerne. Husk at lægerne og deres forfædre kom til magten i Europa ved at udrydde de oprindelige naturmedicinfolk i hele Europa i de såkaldte Heksejagter i middelalderen. Lægerne er et dræbende folkefærd. I heksejagterne dræbte lægerne flere millioner europæiske kvinder.