Bliv ven med Danmark Først

Bliv ven med Danmark Først og Karsten Holt Larsen 🙂 Du er ikke den eneste. På mange sociale medier følger tusindvis af mennesker altid med omkring hvad vi har gang i og vi har altid gang i alt muligt 😉 Vi er ikke altid populære hos folketingspolitikerne og højtstående ansatte blandt embedsmændene i ministerierne. For dem angriber vi nemlig på fuld kraft og på alle de måder vi har fantasien til. Politikerene er nemlig onde mennekser og skal bekæmpes. Derimod vil vi gerne være venner med dig og alle andre almindelige mennesker i hele Danmark, Europa, USA og Rusland. Bliv en af de mange tusinde mennesker i disse lande der lægger mærke til vores arbejde og hjælper med at udbrede vores tanker.

Få en politisk snak med Karsten Holt Larsen

Ring nu på tlf. 50209864

Bkiv ven med Karsten på GAB.Com

Bliv medlem af gruppen Danmark Først på VK.Com

Se vores film på BitChute

Du kan selv blive aktiv

Bedste programmer til video redigering og programmer til podcast

Den bedste modgift mod den stigende censur er at styrke dig selv. Et af de kraftige våben i den moderne politiske kommunikation er video. Et andet er podcast. Her kan du lære en masse om hvordan du anvender video og podcast til dybdeborende journalistik og dokumentarisme.

Materiale til aktivisme – Opsæt plakater og omdel materiale

Plakaten: CORONAVIRUS DEN FALSKE PANDEMI + Plakat: VACCINE Vaccinernes sorte bog

Denne plakat er i modsætning til den klassiske propagandaplakat beregnet på at få folk til at tænke selv. Den hviler i sig selv. Og folk kan ud fra informationerne søge vider på egen hånd eller se hvor plakaten kommer fra osv. Plakaten har en forside og en bagside. Så den er velegnet til udskrivning på en printer der kan udskrive på begge sider af papiret – så har man også en rigtig god pamflet til omdeling og aktivisme. Det drejer sig om at nå ud til folk vi ikke kender i forvejen – nye grupper. Du kan jo også bare vælge – udskriv denne side inde i printermenuen – så har du en mere almindelig plakat med kun en side.