[ Artiklen er foreløbig under løbende udarbejdelse. Og vil blive opdateret når jeg lige har en time eller to en gang imellem. Eller når lige lige får en god ide.]

Lyd, video og internet som stærkt politisk våben

Jeg vil skære ind til benet og fortælle dig hvad der lige nu er det bedste at bruge – i forhold til hvad jeg har fundet ud af.

Formålet med denne artikel er at styrke dig i forhold til fremstillingen af stærke politiske vidioer eller potcast. Jeg ønsker at skære lige ind til benet og give dig de stærkeste våben i den politiske kamp. Derfor er denne artikel også anderledes end mange andre artikler om vidioredigeringsprogrammer: der bevistløst sammenligner de samme og de samme programmer – gerne dem fra de rigeste virksomheder der betaler for at komme med i artiklen.

Jeg bliver som så mange andre ramt af den stigende cencur og kamp mod ytringsfrihed i den vestlige verden. Men også overraskende for mig selv fandt jeg ud af at den bedste modgift mod censuren er at gå ind i mig selv (individet) / og styrke mig slev / dig. Både ved at opbevare mine egne data lokalt hos mig selv; på min egen harddisk (Stol ikke længer på de ellers fristende globale datalagre – mister du din konto hos de globale sociale medier vil du der også miste alle dine data hvis du ikke også som minimum har dem på din egen compruter). Og for det andet kan man styrke sig selv dig / mig ved at tilegne sig viden om deling af data på internettet. Her er video og lyd lige nu meget stærke kort i forhold til tekst. Men glem ikke at bøger også er viktige: de vil være der hvis vi samlet bliver slættet total for internettet – en mulighed der desvære ikke mere er så urealistisk.

Hvad er så bedst ? – den føste ting først

 • DaVinci Resolve 16 – Er simlethen kongen. Lige nu er der kun et valg hvis du vil have det bedste og mest femtidssikre vidioredigeringsvalg. Båden den gratis udgave og betalingsudgaven er fremragende og slå til inden for både hobby og erhverv.
 • Shotcut – en klar vinder hvis du skal have et nemt program hvor de mest basale funktioner er helt selvindlysende nemme. Som at fjerne 10 sekundter i en af enderne eller i midten. Eller at lægge et nyt lydspor ( lyd er dog langt nemest at lave i Audacity og lå klippe ind over – bare et godt råd)
 • Audacity – for god lyd til dine vidioer. Både som suplement til de inbyggede lydfunktioner i vidioredigeringesprogrammerne og som selvstændig lydredigeringsprogram til f.eks. potcast er dette program en ligetil vinder. De mest nøvenige funktioner ligger føst for. Så du altid nemt – og nærmest uden forudgåden viden – kan optage, lave simpel redigerig og ekspotere lydfiler som du så kan lægge ned over film. Men dette program er så avanceret at det så let som ingenting tager kampen op med selv de førende lydprogrammer til studibrug – det kraver naturligvis at man selv har den professionelle viden der skal til for at udnytte programets professionelle funktioner.
 • Adobe Audition – Er det foretrukkene lydprogram for professionelle. Men for den indsigtsfulde bruge er den i tæt kamp med sydsiden af DaVinci Resolve 16 eller Audacity
 • GIMP – Godt grats tegneprogram. Det skulle dog mangle lit i helt at have hvad der skal til for at tage konpurencen op med de aller bedse betalingsprogrammer.

Årsagen til at softwearen er så viktig at kikke på er at det er rimelig let tilgængelig. De bedse kamara koster moske 250.000,00 tusinde dollers. Mens softwearen til redigering enten er gratis eller koster et mindre beløb der ikke er uoverkommelig.

Beærkninger til listen:

 

Årsagen til at jeg også nævner billedprogrammer og lydprogrammer er først og fremmest at dem får du hortig brug for som supliment til dit vidio program. for f.eks. forbedring af lyd eller til fremstilling af en vidio der representere videoen.

Adobe har i mange år været førende inden for lyd og billede softweat og det foretrukkende program for unge professionelle. Når jeg disser det noget her er det rent faktisk fordi at gratisprogrammerne der fremstilles af hundred tusinvis af frivilige faktisk er ved at være stærkere.

 

Film tips til hverdagen

 • Bare kom i gang med det samme – kamaraet i din mobiltelefon er  mere end rigelig til at vise dig selv og andre hvad du kan.
 • Bare kom i gang med det samme – der er ingen undskyldning for at vente til du har det rette – og kostbare udstyr. Har du det tallent og de evner der skal til skal du nok på et tidspunkt få dit drømmekamara. Men som hverdagsdokumentarist elelr borgerjounalist er din mobiltelefon mere end rigeligt god – og langt bedre end ingenting.
 • Øv dig i at holde mobiltelefonen stille. Noget som jeg f.eks. ikke selv tog fat på før jeg så en video på YT om hvoer vigtig det er og at amn gaktisk med stor succes kan øve sig i at holde kamaret stille selv om man holde den i fri hånd. For slev om du har en af de der smatte holdere der tager de værste rysteser – så er det jo ikke sikker  at du lige har den på dig når muligheden for film og billeder er der – men du har jo forsat den mobiltelefon på dig. Flaksende billeder er noget a det der skræmmer folk væk fra en video. Så øv dig i at tage rolige og lækre billeder i frihånd.
 • Tag backup af alle dine film på et lagersted du ejer – en harddisk elerl andet. Og de fil du så aktiv bruger: gem dem en en eller flre særlige mapper – Så er du hurtig oppe igen hvis din konto bliver taget ned.
 • Studere mange forskelige undervisningesvideoer på nettet. Mange af dem er kun få minutter spækket med tips. Og der er som reglen altid et rigtig godt tops eller livserfaring fra en fotograf eller filmmand.
 • Det kan nemt ske at være professionelle filmfolk, fotografter og lydfolk på de steder du filmer. Gå gerne til dem for et godt råd. Hvis det er ordenlige folk vil de gerne dele ud af deres viden og give dig et godt råd med på vejen.
 • Gå gerne til ligesindende for at tale om hvorvidt i kan lave film eller portcast sammen. Under alle omstændigheder kan i altid udvæksle erfaringer.
 • Vær opmærsom på at der også findes mange undervisningsvideoer ude på internettet der fortæller dig hvordan du laver gode film med din mobiltelefon (En af dem er den her: “Tutorial 1: Mobile Filmmaking…..The Basic Cinematic Shots”, Patrick Levar, – Du vil blive overrasket voer hvor mange simple teknikker og små triks der bare kan give dig så meget mere. Men der er tusindvis af udnervisningsvidioer som den her).
 • Dygtiggør sig selv. Du tænker så – jammen kan det betale sig: jeg har jo aligevel kun min moboiltelefon. Men forestil dig at du ser bare 10 film af hver 12 minutter. Og hver film indeholder tre tips. Så har du allerede 30 små tips i hverdagen der vil forbedre dine film. Men det kan jo blive til 100 tips eller 300 tips. Der hver har en dramatisk effekt på dine film. Og så begynder du altså at lægge noget afstand – og vil også begynde at kunne arbejde med din egen stil f.eks. med lys og skygge og tusinder af andre ting.
 • Husk også at du kan både otage, redigere og oploade til interneteet eller din film og video platform. Der er masser af undervisningsvideoer om hvordan du bruger din telefon til professionelle optagelser. Og om de redigeringsværktøjer der er på sleve telefonen. Og telefonenerne bliver kun bedre og bedre til at lave video.

 

Sådan privatisere du kampen mod censur

Jeg begyndte at interessere mig for redigering af vidio i forbindelse med at jeg blev YouTuber – og nåde noget der i min lille verden og i betraktning af hvor kedelige emner jeg tog op – nåde nogen ret vide seertal på tusinder af visninger på nogen af di timepange dokumentere.

Jg blev desvære ramt af censur. Men i forbindelse med studier af emnet gik det hurtigt oip for mig at løsningen på den tiltagende censur er i mig selv og i dig og i den enkelte. Vi har alle vher i ssær det værktøj i os der skal til for at komme uden om censuren.

Prøv at tænk hvordan vi fik startet tilbage i 1980érne: nogn dlete små visitkort ud. Andre fattige studrende og pensionister skilgenede sammen til 50 fotokopier såm de så anonymt delte ud for ikek at blive ramt af mediernes vrede – da de stadig havde magt.

Favebook og YouTube er konfotable og magelige genveje til masserne af mennesker. Men selv uden dem er vi i dag i besidelse af værktøjer der er tusinder og titusender gange så kraftige som dangang. Alt dette kan vi maximere ved at sætte os ind i masser af ting og sager der vil virke selv hvis vi blvier taget fulkommen af internettet. De ting vil fungere fordi det er ting vi ejer og såm er på vores egen compruter.

Nå jeg igen og igen i denne artikel fremhæver gratisprogrammerne så er det ikke for at snoppe nedad. Men fordi de frivilige miljøer omkring disse programmer er dem der i dag fremstiller de bedste programmer. Hvor de multinationale selskaber der ellers indtil nu har har haft monopol begynder at få vanskeligt ved at følge med. Det er en af de ting der har overrasket mig i forbindelse med denne artikel.

Jeg er også overrasket over den ringe kvalitet der er i de danske artikler vedrørende vidioredigering. de forhodler sig næmest kun til programmerne fra de store virksomheder som man må formode lægger masser af reklamepenge hos de blade der skriver artiklerne.

 

 

 

Oversigt hvad er bedst til video og potcast 2021

Det er naturligvis provokerende her i febuar 2020 at kalde artiklen for 2021. Men der tegner sig nogen klar linjer inden for filmredigering, billedredigering og redigering i lyd som jeg forventer holder sig i 4 til 6 år ud i fremtidne. Og i hvet fald som minimum de nærmeste to år.

På bagrund af hvor kraftfuld video det seneste års tid har vist sig at være som politisk kommunikationsform har jeg valgt at sætte mig lidt ind i redigering af video. Det stod mig hurtigt kalt at de artikler der findes på dansk ikke er særlig reelle i forhold til hvd der er virkeligheden inden for moderna vidioredigering.

Godt eksempel på kraftfuld politisk film

Jeg har de seneste uger præket for at film er fremtiden for den politiske kamp i Danmark. Film personliggør argumentet på en helt anden måde end data fremlagt i en tekst eller i en potcast. Selv om vi også skal have set noget mere på potcast. Filmen her er et godt eksempel på hvad der kan lade sig gøre for hver af os at fremstille af kraftfulde film med de moderne programmer til redigering af film. Jeg må dog personlig sige at jeg må tage kraftig afstand fra netop denne films budskab som grundlæggende maner til had mellem hvide mennesker. Noget der på det seneste er kommet meget af fra Nye Borgerlige – og som jeg vil tage kraftig afstand fra. Som noget der bestemt ikke er brug for i en verden hvor hvide kvinder i den fødedygtige alder kun udgør 2 procent af verdens befolkning ( Efter at vi for så sent som for 60 år siden stadig var 30 procent af verdens befolkning. For omkring 3300 år siden var omkring 80 årocent af verdens befolkning og for omkring 10000 år siden var omkring 98 til 99 procent af verdens befolkning. ). Men det ændre ikke ved at filmen er et meget pædagogisk eksempel på hvor kraftig et våben film er som politisk kommunikationsmidel.

Der er masser af forskelige programmer til redigering af video.

Der er masser af forskelige programmer til redigering af video. Både gratisprogrammer eller betalingsprogrammer. Så du kan nok med fordel prøve nogen forskelige før du vælger hvad for et du vil arbejde i. Der er masser af test og anmelderser på internettet. Her er en oversigttsartikel der kommer ind på nogen af programmerne.
Video er fremtiden for vores politiske kamp – Bliv selv YouTuber eller lav videoer og læg op på FB eller en af de mange andre udemærkede videoplatforme. I denne tråd kan du få en masse læring om hvordan du gør. Potcast er et stærkt alternetiv til video som vi også ser på i tråden.
BitChute er fremtiden for den politiske debat i Danmark, USA og Europa. Her kan du se de kraftige og seriøse politiske dokumentare der af censuren er blevet fortrængt fra YouTube og andre statsstøttede globale internet medier. Hør sanheden om den politiske udvikling i den vestlige verden fra dokumentaristerne på BitChute

 DaVinci Resolve 16

 DaVinci Resolve 16 er lige nu et af de mest højtbesungne videoredigeringsprogrammer. Og det skulle være nemt af anvende som begynder. Og bruges også af professionelle produktionsselskaber i film og tv produktioner. Så der er masser af plads til at du kan udvikle dig inden for programmet. Det bedste er at den har en gratis version der har stort samme funktioner dom den betalte funktion. De få der mangler har ingen praktisk betydning. https://www.youtube.com/watch?v=4o-XE-DorMw

Her kan du hente en gratis udgave af DaVinci Resolve 16

https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/

DaVinci Resolve – Hvad er forskellen på gratisversionen og denbetalte  version ?

https://www.youtube.com/watch?v=FFhEom81Ppc

 

DaVinci Resolve 16 Mulighed for samarbejde om videoproduktion

DaVinci Resolve 16 har mulighed for professionelt samarbejde om vidioproduktion på samme tid mellem flere brugere – både på samme kontor men også når der er lange aftande mellem folk. Dermed har DaVinci Resolve 16 den ene ingridiens der er en grundlæggende betingelse for at vinde frem blandt de førende professionelle peoduktionsselskaber: nemlig mulighednen for at samarbejde i professionelle teams. Ved at DaVinci Resolve 16 også er utrolig nem at komme i gang med for nybegynderen der aldrig før har redigeret en video har du dermed alt i en pakke. Du kan nemt komme i gang uden forudgådende viden. Og du kan samarbejde med andre mennesker om at skabe vidio der giver merværdi for vores sag. Bliver du dygtig nok vil du sagtens kunne få lønnede stillinger og lønnede job ud af din viden om DaVinci Resolve 16.

https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve/collaboration?fbclid=IwAR39zuZ7NutIwG7Wwj2nWqf5gy2YQa2DauQ-jPRpvDQlYybmpwqEov2xCcY

 

Shotcut

Shotcut videoredigering er et glimrende lille videobehandlingssprogram, som nemt og overskueligt tager hånd om dine videoer
https://www.shotcut.org/

Begynderguide til redigering af film i Shotcut

En grundlæggende begynderguide til redigering af film i Shotcut. Du vil blive overrasket over hvor nemt det er. Jeg vil sige det er samenligneligt nemt med at redigere teksten i et worddukument. Så bare spring ud i det.

https://www.youtube.com/watch?v=hlDG90sbhQY

Sådan gemmer du filmen på en ordentlig måde i Shotcut
https://www.youtube.com/watch?v=uzUIz16g7h4

Audacity

 Audacity er et gratis digitalt lyd-redigeringsprogram, der er tilgængeligt på Windows, Mac OS X, Linux og andre styresystemer. Med Audacity kan du f.eks. optage et nyt lydspor til dine videoer. Hvis eksempelvis det oprindelige lydspor er blevet ødelagt at blæsevejr da du optog det. ( TIP: Det kan være det nemmeste at lave lyden til en video i et andet program end det til video redigering – Det kan f.eks. være Audacity – og herefter indsætte det lydspor i videoen. )

https://www.audacityteam.org/

Avid Media Composer

Avid Media Composer – Nå kun det beste og mest professionelle vidioredigeringsprogram er godt nok.
Avid Media Composer har intil nu været forbeholdt de førende filmstudier og tv produktionsselskaber. Men nu er den kommet i en gratisversion så du også får adgang til den førende teknologi når du skal lave dine videoer til de sociale medier. Gratisudgaven kan hentes direkte på denne hjemmeside 🙂https://www.avid.com/media-composer

Dokumentar fra eventet omkring AVID

Her kan du se den interessante dokumentar fra eventet omkring AVID der er rygraden i den storindustrien indenfor film og tv – produktion. AVID er nu endelig kommet i en gratisudgave der kan hendes på deres hjemmeside.

Michael Krulik leder dig gennem den nye Media Composer 2019, der inkluderer en ny, mere intuitiv brugergrænseflade, en opdateret mediemotor og brugerdefinerede workflow-muligheder for at skabe indholdsproduktion og strømline din workflow.

https://www.youtube.com/watch?v=NXyZc2reXI4

 Adobe Audition – For god lyd i dine film

Adobe Audition. På lyden er der endelig et betalingsprogram der må siges at være det bedste. Det er dog kun relevandt hvis du skal helt ud i enhver detalje med lyden i den vidio eller potcast. Men her er Adobe Audition stadig kongen.

https://www.adobe.com/dk/products/audition.html

Audacity eller Adobe Audition ?

Audacity or Adobe Audition

Bedste programmer til redigering af lyd ?

Best Audio Editing Software (3 Top Audio Editors for PC and Mac)
https://www.youtube.com/watch?v=dRYy4GaIujg

Filmtenikker du nemt kan drage gavn af

 Denne korte film viser enestående enkle og virkningsfulde filmtenikker du altid kan drage gavn af når du laver en film.

https://www.youtube.com/watch?v=iWQQgZh9EyE&feature=youtu.be

VDownloader

VDownloader er et rigtig godt lille program til at hente videoer og andre filer ude fra nettet ned på din egen computer. Dermed er det et kraftigt værktøj mod censuren på internettet. Den kan også overvåge medier og kanaler for dig. Dermed får du selv magten over hvilke informationer du vil gøres opmærksom på. I steder for at de globale IT-giganter bestemmer det for fig. Mange alternative medier ønsker faktisk at du henter deres ting ned. Så du har dem lokalt hvis mediet udsættes for censur.
 
https://vdownloader.com/

Linux ?

Mange af de programme jer har nævnt her i denne tråd findes også som Linux udgave. Det har stor politisk betydning fordi de er de globale IT gigaver der står for udøvelsen af censur i den vestelige verden og Danmark. I modsætning til de betale styresystemer fra de globale virksomheder er programmer fra Linux uden for denne censur. I hvert fald for nuværende. Derfor kan det hurtig få politisk betydning for deg at du vælger programmer der også kan køre på linux.

Mange af de programme findes også som Linux udgav

Mange af de programme jer har nævnt her i denne tråd findes også som Linux udgave. Det har stor politisk betydning fordi de er de globale IT gigaver der står for udøvelsen af censur i den vestelige verden og Danmark. I modsætning til de betale styresystemer fra de globale virksomheder er programmer fra Linux uden for denne censur. I hvert fald for nuværende. Derfor kan det hurtig få politisk betydning for deg at du vælger programmer der også kan køre på linux.

Switched to Linux er bare en af mange gode Linux kanaler

https://www.youtube.com/channel/UCoryWpk4QVYKFCJul9KBdyw

BitChute

https://www.bitchute.com/

TV studie derhjemme hos dig selv. Hvad koster det ? Og hvad har du brug for ?

Video er fremtiden i vores kamp. Sådan opbygger du en top professionelt og fleksibelt TV studie derhjemme hos dig selv. Hvad koster det ? Og hvad har du brug for ?
https://www.youtube.com/watch?v=WedG8LKO6ks&fbclid=IwAR2caMxfTFFnDNIm3sS4zH66lHuYk-SIHTDqTIkshT6I8vZIJTuzI-tymRo

Selv spillefilm kan optages på en telefon

Denne film er optaget på en IPhone – så bare kom i gang 🙂 Du behøver faktisk ikke andet end kamaraet i din egen telefon for at lave fremragende videofilm 🙂

Vidio er blevet et kraftigt våben i den politiske kamp i Europa og USA. Også her i Danmark har private vidioer fået slagkraftig betydning de seneste par år. Så jeg vil opfordre alle til at begynde selv at lave vidioer og skabe kanaler rundt på internettet som alle kan se. Hvis du kan lave vidio på engelsk, tysk eller russisk så er det også en god ide så vi kan få vore budskab ud og frem i lyset overalt.

UNSANE Official Trailer – iPhone Shot Movie (2018) Claire Foy, Steven Soderbergh Thriller Movie HD

https://www.youtube.com/watch?v=NJk9CW2JMPE

Professionel filminstruktør skabte sin film på en telefon

 Steven Soderbergh fortæller her om mulighederne der ligger i at lave film med sin mobiltelefon

Alternativer til Youtube

 Vimeo er en direkte konkurent til YouTube. Det interessante ved Vimeo er at den har et omfattende hjælp funktion. Med masser af tekster og uddanelsesvidioer om det at lave vidioer online. Den er nok ikke den rigtige for politik. Men den hjælp og udannelse du kan modtage i Vimeo er enestådende. Og har du et firma bør du helt sikker overveje Vimeo som alternativ til YouTube

 PewDiePie – verdens største individuelle YouTuber

PewDiePie – verdens største individuelle YouTuber – giver her sine bedste råd om at komme i gang på YouTube. I dag, omkring to år senere, er situraationen dog lidt anderledes for os politisk interesserede. På grund af den omfattende censur. Fordelen for tiden er dog også at nu er der et frembrusende væld af konkurenter til YouTube der skydder frem overalt som padehatte. Mine personlige bedste råd er lige nu 1) Gem alt hvad du ligger ud på dine kanaler på din personlige haddisk – så har du det personligt hvis den platform du bruger går ned eller bliver ramt af censur. Og du kan hurtig komme i gang igen på en anden platform ( Gem de ting du har på en organiseret måde – det kan blive et mararit at finde det igen blandt måske titusindevis af billeder og film du har taget. Hvis du sørger for at gemme den organale kopi af de konkrete videoer og film der er gode nok til at blive lagt op så er du igang igen med et snuptag hvis der sker sker noget med din oprindelige kanal). 2) Brug gerne mere end en platform Og ikke kun YouTube

 THUMBNAILS

 Valget af THUMBNAILS til dine vidioer er en af de ting der har størst betydning for om folk vælger at se din vidio. Her fortæller PewDiePie om THUMBNAILS
https://www.youtube.com/watch?v=Nz3Ngt0AMDA&list=RDNz3Ngt0AMDA&start_radio=1

 GIMP til THUMBNAILS

For gode tommelfingernegle til dine videoer får du brug for et godt billedbehandlingsprogram.

GIMP er et gratis billedbehandlings program der er så godt der af mange anses for at være en gratis men direkte konkurent til Adobe Photoshop. Og som vi jo alle ved behøver betalte pogammer jo kun at frygte gratis pogrammer hvis de ikke selv at pengene værd. Programmet findes ogs til linux. Og den i en tid med inbyggen censur i programmer fra de globale it selskaber kan det vise sig at være guld værd også at kunne bruge linux.

https://www.gimp.org/

PewDiePie fortæller her om det det at være YouTuber

PewDiePie fortæller her om det det at være YouTuber og den turbulens du også kommer igennem. Den glæde der er ved det og hvordan du får det godt med at at være kendt på de sociale medier https://www.youtube.com/watch?v=u6bS7gAw58s

 Potcast kan være et godt alternetiv til video

Potcast kan være et godt alternetiv til video. Der har væet enorm fokus på vidio og den virakt der er om nogle YouTubere. Men glem ikke at vi ogs kan lave taleradio. Her er et godt indslag der reklamere for at lave potcast og hvad du skal bruge til det. Det kræver som dugangspunkt meget mindre end vidio. Da billedsiden ikke behøver være med. Så på den måde kan du lægge mere af energien i det faktuelle indhold.

https://www.youtube.com/watch?v=_xO66BSyZJc&feature=youtu.be

Eksempel på kraftfuld politisk podcast

Her er et eksempel på en kraftfuld politisk podcast. Du behøver slet ikke billedsiden for at producere kraftfulde udsendelser til internettet. Udsendelsen: ”Jérémy Meilhac om skoleskyderiløgnen og Sydkysten Gymnasium – Nordens Grænse (28/09/2018)” er et godt eksempel.

Så voldsom er mobning og forfølgelse af etnisk danske unge på skoler og uddannelsesinstitutioner

Hør denne hjerteskærende udsendelse om en dansk ung der efter at have valgt det forkerte gymnasium (Sydkysten Gymnasium) blev udsat for uhyggelige trusler og grov mobning fra flygtninge og indvandre på gymnasiet. Da det endelig en dag bliver for meget og drengen svare igen på flygtninges verbale overgreb mod ham spreder flygtningen en ond løgn om at den danske dreng vil begå et skoleskyderi på skolen. De uhyggelige flygtninge går til skolens ledelse med deres onde løgn mod den danske dreng. Ledelsen slipper herved for at tage stilling til flygtningenes grusomheder mod den danske dreng – og skolens øvrige etnisk danske elever. I stedet melder gymnasiets ledelse 8 Vicerektor Suzanne Strange og Rektor Lene Gammelgaard Müller og Vicedirektør for NEXT Daniel Blum ) sagen til politiets antiterrorkorps der nu på flygtningens ord tage ud og arrestere den danske dreng. Det er tydeligt at skolens ledelse har samarbejdet med skolens flygtninge om arrestationen af den danske dreng – da store horder af flygtninge fra skolen er taget ud for at nyde synet af at den danske dreng bliver arresteret af politiet.

Der er ingen tvivl om at politiet og folketingspolitikerne med sager som denne ønsker at sende et fast budskab til bøn og unge: i skal finde jer i alt fra flygtninge og indvandre (tæsk, totur, overgreb, voldtægt totur og ydmygelse af enhver og pervers art) i har ikke andet valg for enhver dansk dreng eller pige der kommer med selv det mindste pip den anden vej vil blive knust med alle statens magtmidler – og politiet vil aktivt hjælpe flygtningene med at terrorisere jer.

Jérémy Meilhac om skoleskyderiløgnen og Sydkysten Gymnasium – Nordens Grænse (28/09/2018)

16. JANUAR 2020NORDENS GRÆNSE2 COMMENTS

Jérémy Trebbien Meilhac får her lov til at fortælle sin side af sagen uden censur.

Indholdsfortegnelse:

0:14 Introduktion af dagens hovedperson.

1:57 Hvorfor valgte du Sydkysten Gymnasium?

6:23 Slutningen af 2.G.

8:09 Trusler fra Ümit Görkem Kitir.

10:08 Konfrontation på skolen med Ümit Görkem Kitir, Assad Ullah og Josef Mohamad AI Saadi.

16:17 Skriver til Ketil Wathne Rasmussen (11. april 2018).

19:27 Til møde med Vicerektor Suzanne Strange og Rektor Lene Gammelgaard Müller (13. april 2018).

24:41 Til møder med Vicerektor Suzanne Strange, Rektor Lene Gammelgaard Müller og Vicedirektør for NEXT Daniel Blum (16. april 2018).

35:49 Anholdelse (16. april 2018).

39:11 Chikane fra Yassin Channouf under anholdelsen.

40:41 Du har aldrig truet med noget skoleskyderi?

45:08 Afhøring på politistation og Vestre Fængsel.

51:11 Kommer for en dommer og yderligere varetægtsfængsling.

54:01 Oplevelser fra Sydkysten Gymnasium.

58:21 Joko Bojangs adfærd på skolen.

1:05:54 Kontrovers med lærer Abdullah Bayhan.

1:09:43 Hvordan blev du involveret i Stram Kurs?

1:11:12 Redox og de autonome.

1:16:29 Hvad skete der, da du bliver løsladt?

1:28:08 Hvad er status nu?

1:35:58 Kontakt med Ekstra Bladet.

1:39:50 Afslutning.

Medvirkende: Jérémy Trebbien Meilhac og Anders Kjær.

 http://www.nordensgraense.com/jeremy-meilhac-om-skoleskyderiloegnen-og-sydkysten-gymnasium-nordens-graense-28-09-2018/?fbclid=IwAR1UyhsA4oI_WfayHt6EUnb49FJ5n7afcDPvwCNySPu9dFFdDRIJBuPcgu4

Nationens Kurs er en ny potcast fra Stram Kurs

Nationens Kurs er en ny potcast fra Stram Kurs. Det syndes jeg lydder som en rigtig god ide. En fremragende potcast kan produceres stort set uden midler. Og invistere du den minste smule viden og lidt penge i det rette udstyr kan i produkcere helt exelente potcast af stor samfundsmæssig værdi. Så det vil jeg gerne opfordre jer til.

https://www.youtube.com/watch?v=fZx7tAo5eJ0

 Verdens bedste filmkamera i forhold til det kamara der er i din telefon ?

 Hvad vil verdens bedste filmkamera kunne gøre for dig i forhold til det kamara der er i din telefon ? Og hvorfor er telefonen aligevel det rigtige valg til optagelse af politiske film af det vi oplever i dagligdagen ? https://www.youtube.com/watch?v=5vHXcuceYcU