800.000,00 Kr. i erstatning til Knivstikker?

 

Af Karsten Holt Larsen, 29. juli 2002

 

Åbent spørgsmål til de enkelte folketingsmedlemmer.

 

Hvorfor bruges der flere hundrede millioner kroner til at beskytte toppolitikere og topembedsmænd fra EU, når Folketinget samtidig finder det så behageligt for almindelige mennesker at blive udsat for vold og overfald, at voldsforbrydere, der er dømt “for at have brækket pigens arm og en finger, samt for have slået hende med en hammer, en kagerulle, og et læderbælte med kraftigt spænde. Og for med hænderne at have slået hende i ansigtet, så hendes tandprotese blev ødelagt.” og “have stukket en kniv i ryggen på pigen, samt for at have slået hende i ansigtet med bare næver.”

 

– Er voldsforbrydere, der skal have flere hundrede tusinde kroner i erstatning ( Her mindst 800.000,00 kroner i erstatning ) – og måske millioner af kroner?

 

“Men hun skal også være blevet kørt ud i en skov og være blevet gennemtævet med en én meter lang jernstang.” og “stukket en kagerulle ind i munden på hende og brækket tre protesetænder ud”.

 

Jeg er sikker på, at svaret på dette spørgsmål vil interessere mange almindelige mennesker.

 

Denne E-mail er sendt til samtlige folketingsmedlemmer, med undtagelse af “socialdemokraten” Mette Frederiksen. Mailen er også sendt i kopi til mange hundrede andre.

 

Jeg glæder mig meget til at høre nogle svar.

 

Læs mere om sagen på: http://www.massevoldtaegt.dk/Salijevicsagen.html

 

Med venlige hilsner

 

Karsten Holt Larsen