Der var jo da også et massivt opbud af politi og PET-folk grundlovsdag ved Grejs Byfest,. Sikkert en nødvendighed i et Jylland hvor Helle Thorning-Schmidt og hendes regering er indtil det ekstreme upopulær – en udvikling der i dagens Danmark driver mange almindelige mennesker ud i bemærkninger om våbenbrug og borgerkrig. Men det er vel ikke ligefrem noget regeringen kan være stolt over.

Jeg har dog ikke noget med den militaristiske indstilling til regeringen at gøre. I det jeg arbejder rent politisk. Aliegevel havde jeg hurtigt horder af PET-folk og politi til at krybe rundt om mig (Så jeg kunne sagtens have ønsket mig nogle flere kvindelige agenter og politifolk på mødet . Især efter at den politiske nidring og fanatiske socialdemokrat John Refsgaard havde været henne og viske noget i øret på en politimand. Ja Vejle Byråd frygter virkelig den folkelige modstand.

Alt dette til trods fik jeg en kort men givende snak med Helle Thorning-Schmidt. Som vi begge var enige i indholdet af.

Det er i øvrigt korrekt at der var en enorm feel-good stemning på mødet. Helle var virkelig fuld af energi der kunne mærkes langt væk fra talerstolen. Hun virkede som en person man sagtens kunne fordrive tiden sammen med. Fuldkommen, usnobbet, fri og ligetil. Og ikke på en købt: men på en sund og naturlig måde.

Helle var helt modsat af det billede der i medierne præsenteres af hende som værende snobbet, uvidende, trist og kedelig.

Det får mig til at overveje om ikke Henrik Sass Larsen har ret når han påstår at Helle og Socialdemokraterne udsættes for systematisk og organiseret mobning i medierne.

Min konklusion er: Helle Thorning-Schmidt kan sagtens risikeres at komme igen som en stærk og farlig politiker.

Suplerende kilde:

Ombejlet statsminister AF: KAARE JOHANSEN Publiceret 05. juni 2013 kl. 19:04