1000 tilskuere ? Mon dog ikke det tal roligt kan divideres med nogen stykker ? Men det har ganske givet alligevel været dyrt nok for skatteborgerne.

Jeg er dog glad for at jeg valgte at stille mig foran indgangen til arrangementet og omdelte politisk materiale fra Vejle Kommune Først. Det fik tingene sat lidt i perspektiv.

Jeg havde kun stået der i et par minutter da en vred person der præsenterede sig selv som værende en vigtig kulturmedarbejder ved vejle kommune bad mig forsvinde. Ellers ville han pudse vagterne på mig. Hvortil jeg svarede at så skulle han i samme omgang tilkalde politiet. For det ville med det samme komme til en retssag. Det fik den tydeligvis venstreorienterede medarbejder ved vejle kommune til at trække sig.

Flere byrådsmedlemmer passerede mig i løbet af aftenen. De var alle sure, stramme og indtil røde i ansigterne. Og i det de passerede mig kikkede de stift ned eller væk uden at hilse. Hø, hø…. ;

Ja her i Vejle Kommune skal sådan et grisefarvet arbejdersvin som mig eller andre ligende sku ikke komme og tro at de er noget. De der arbejder for føden skal bare slaves ihjel til lavest mulig løn, og maximal skat sådan at de kommunale ansatte kan forgylde hinanden i gensidigt tildelte stillinger og oppustende lønninger.

Heldigvis viste mine mange samtaler med tilfældigt forbipasserende at jeg langt fra den eneste der er imod at det skal være sådan her i Vejle Kommune – Den udsende journalist fra VAF var dog ikke en af dem.

Karsten Holt Larsen, September 2013

Kommentar til artiklen:

Storslået afslutning på Kulturligt Festivalen
Publiceret: 01.09.2013 08:17 | Senest opdateret: 01.09.2013 08:21, vafo.dk